joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăȘtiință și TehnologieASUS promite cel mai tare telefon de gaming cu ROG Phone 6D...

ASUS promite cel mai tare telefon de gaming cu ROG Phone 6D Ultimate!

Florin Cașotă

ASUS Republic of Gamers (ROG) a prezentat noile telefoane de gaming ROG Phone 6D și ROG Phone 6D Ultimate, cesunt echipate cu cel mai nou chipset de top MediaTek Dimensity 9000+ 5G.

Cu viteze ale procesorului de până la 3,2 GHz1 și dispunând de până la 16GB de memorie RAM LPDDR5X și 512GB de stocare ROM, Dimensity 9000+promite experiențe fără cusur pentru gamerii mobili.

Dimensity 9000+ oferă un gameplay amplificat – dezlănțuit cu ajutorul suitei complete de caracteristici HyperEngine 5.0 plus un GPU MediaTek Mali îmbunătățit – și oferă o îmbunătățire a performanței cu peste 10%, în comparație cu Dimensity 9000.

ROG Phone 6D Ultimate dispune de un design AeroActive Portal complet nou. După adăugarea lamelelor de disipare a căldurii la camera de vapori ultra-subțire, aceasta este instalată în „ușa” de disipare a căldurii din AeroActive Portal. Celălalt capăt al camerei de vapori este conectat la SoC (system-on-a-chip). Atunci când AeroActive Cooler 6 este conectat la telefonul mobil, un debit de aproape un litru pe secundă de aer rece va fi suflat pe lamele, iar tunelul de vânt atent proiectat răcește chipset-ul, pentru a disipa căldura. Lamelele special concepute, măresc suprafața termică de până la 9 ori și sporesc eficiența termică cu până la 20%, atunci când AeroActive Portal este activat.

Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 6 include tehnologia de răcire a procesorului la 360°, o cameră de vapori cu 30% mai mare și foi de grafit cu 85% mai mari, împreună cu un design axat pe CPU, pentru a crește disiparea căldurii din nucleu.

Seria ROG Phone 6D este echipată cu un ecran AMOLED HDR10+ de 6,78 inci la 165 Hz, cu o rată de eșantionare tactilă de 720 Hz. Imaginile sunt reglate în colaborare cu Pixelworks, companie în domeniul procesării vizuale, pentru culori cu o acuratețe de top.

Pentru posibilități de control și mai avansate, AirTrigger 6 a fost îmbunătățit semnificativ în acest an. Senzorii ultrasonici suportă pe deplin diverse gesturi, inclusiv funcții precum Dual Action, Press and Lift și Gyroscope Aiming.

Sistemul audio GameFX de pe seria ROG Phone 6D dispune de difuzoare duale simetrice care emit sunetul în față pentru efecte sonore stereo cu adevărat echilibrate. Este disponibil și un conector de 3,5 mm pentru căști. Sunetul a fost optimizat în colaborare cu pionierul suedez în domeniul audio digital, Dirac.

Bateria imensă, de 6000 mAh, dispune de funcții avansate de mentenanță a bateriei pentru o performanță mai bună a acesteia și o durată de viață extinsă și există, de asemenea, un adaptor HyperCharge de 65 de wați, pentru încărcare rapidă.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE https://start-up.ro/: https://start-up.ro/asus-promite-cel-mai-tare-telefon-de-gaming-cu-rog-phone-6d-ultimate/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: