joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăPoliticăAUR, atac direct la Ursula von der Leyen, după victoria Giorgiei Meloni:...

AUR, atac direct la Ursula von der Leyen, după victoria Giorgiei Meloni: Nici o amenințare, indiferent din partea cui vine, nu poate să îngenuncheze democrația, nu poate să se opună voinței cetățenilor!

Călin Duma Carp

Partidul AUR a reacționat la victoria Giorgiei Meloni și a alianței conservatorilor de la alegerile parlamentare din Italia.

Într-un comunicat de presă, formațiunea de opoziție din România afirmă că italienii și-au luat soarta în propriile mâini, dând astfel, „o lecție statelor din Uniunea Europeană”.

„Poporul italian a decis să își ia soarta în propriile mâini și să propulseze la putere un guvern patriotic! Alegerile parlamentare din Italia sunt o lecție pe care italienii o dau tuturor statelor membre ale Uniunii Europene”, afirmă AUR.

Partidul condus de George Simion a taxat-o și pe șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, cea care amenințase voalat poporul italian cu represalii, dacă nu votează „cum trebuie”

„Nici o amenințare, indiferent din partea cui vine, nu poate să îngenuncheze democrația, nu poate să se opună voinței cetățenilor! Coaliţia condusă de Giorgia Meloni merită felicitări pentru că a rezistat amenințărilor venite din partea liderilor Uniunii Europene. Datorită determinării lor și pentru că au pus pe primul loc interesele poporului pe care îl reprezintă, Giorgia Meloni și aliații săi au condus coaliția pe care o reprezintă către o mare victorie”, spun cei de la AUR.

În încheiere, AUR a urat „mult succes” coaliției câștigătoare din Italia.

„Poporul italian și-a luat soarta în propriile mâini, a dat dovadă de curaj și a decis pentru binele său, așa cum este normal într-o țară democratică, în care voința oamenilor este respectată.

Felicitări și mult succes membrilor coaliției câștigătoare!”, au concluzionat cei de la AUR.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.r3media.ro: https://r3media.ro/aur-atac-direct-la-ursula-von-der-leyen-dupa-victoria-giorgiei-meloni-nicio-amenintare-indiferent-din-partea-cui-vine-nu-poate-sa-ingenuncheze-democratia-nu-poate-sa-se-opuna-vointei-cetatenilor/

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: