marți, mai 30, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăȘtiri AustriaAUSTRIECII VOR FI INJECTAȚI CU VACCINURI ANTICOVID EXPIRATE!

AUSTRIECII VOR FI INJECTAȚI CU VACCINURI ANTICOVID EXPIRATE!

VALABILITATEA ACESTORA A FOST PRELUNGITĂ DIN PIX DE AUTORITĂȚILE MEDICALE

JOHNNES RAUCH SPUNE ACUM CU TOTUL ALTCEVA DECÂT ÎN URMĂ CU DOUĂ LUNI!

Într-un răspuns la o întrebare, ministrul Rauch a trebuit să admită că vaccinurile expirate nu au fost schimbate, ci „perioada de valabilitate extinsă”.

Întrebat despre vaccinurile expirate împotriva virusului corona, ministrul Sănătății din Austria, Johannes Rauch, de la Partidul Verde, este acuzat că a spus un neadevăr, deoarece el a oferit informații diferite în Bundesrat (Parlament-n.n) , decât două luni mai târziu, într-un răspuns la una din întrebările puse de colegii parlamentari.

Perioada de valabilitate, prelungită din pix!

Liderul grupului parlamentar liberal din Bundesrat, Christoph Steiner, este furios pe Rauch pentru că a acesta a declarat în Bundesrat, pe 14 iulie a.c., că nici o persoană din Austria nu va fi vaccinată cu un vaccin expirat și că vaccinurile antiCovid vorfi schimbate cu altele noi. Însă, îtr-un răspuns recent la o interpelare parlamentară, Rauch a spus exact contrariul: vaccinurile nu vor fi schimbate, dar cele expirate vor avea termenul de valabilitate prelungit și populația va fi vaccinată cu acestea.

Obiecție din partea ministrului Sănătății

Într-o emisiune televizată, Steiner s-a întreabat care ar putea fi cauza acestei contradicții: M-ar interesa acum să știu ce a încercat, în mod evident, să acopere acest ministru al haosului verde?

Steiner spune că la ședința Consiliului Federal din 14 iulie, ministrul Rauch l-a acuzat că ar fi mințit „pentru că l-am confruntat cu o scrisoare din partea Oficiului Federal pentru Siguranța Sănătății. Această scrisoare ar fi precizat că termenul de valabilitate al vaccinurilor expirate ar putea fi prelungit de autoritățile responsabile sau de medici” – susține Rauch. Însă, el, tot mincinos rămâne, din moment ce austriecii care aleg să își pună sănătatea în pericol, injectându-se cu serurile genetice experimentale, sunt nevoiți să o facă cu niște doze expirate, cărora li s-a prelungit din pix valabilitatea.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: