vineri, martie 24, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăPoliticăDR. ROBERT MALONE: ​​„FASCISMUL” ÎN EUROPA VINE DIN UE, NU DIN ITALIA,...

DR. ROBERT MALONE: ​​„FASCISMUL” ÎN EUROPA VINE DIN UE, NU DIN ITALIA, CU GIORGIA MELONI!

dr. ROBERT MALONE

ROBERT MALONE

Abordarea pro-establishment a lui Meloni în politica economică nu se datorează doar lipsei de imaginație din partea ei, deși ea a avut întotdeauna puncte de vedere destul de convenționale, în această chestiune.

(Robert Malone) Videoclipul de mai jos este cu un fantastic discurs, care a fost susținut de noul prim-ministru italian, Giorgia Meloni, la Congresul Mondial al Familiilor, din 2019.

În opinia mea, importanța acestui discurs este că pune, într-adevăr, o minciună în povestea mass-media mainstream, că Meloni și Frații ei din Italia (Fratelli d’Italia) sunt fasciști. Cuvintele pe care le spun în videoclip sunt o traducere în engleză a cuvintelor ei și, deși susțin multe aspecte ale platformei ei, opiniile prezentate nu sunt neapărat ale mele. În special, sunt de acord cu multe dintre punctele pe care ea le-a spus (în special despre responsabilitatea personală, precum și importanța familiei și a copiilor), dar nu toate.

Încă o dată, așa cum am văzut în atâtea alte situații, mass-media corporativă a împins o narațiune reactivă cu privire la Meloni și Frații Italiei, care este destul de întortocheată și nu reprezintă realitatea reală a poziției lor politice. Această recentă hyperventilație din The Atlantic este tipică, intitulată „Întoarcerea fascismului în Italia”.

În discursul evidențiat aici, Meloni demonstrează abilitatea oratorică a unui politician italian experimentat (ceea ce este absolut). Povestea de fond a acestui adevăr este că ea operează într-o „fereastră Overton” foarte restrânsă a discursului politic, în care nu poate să se abată de la realitatea stabilită a Italiei, care, acum, a devenit un fel de stat vasal (din punct de vedere economic) pentru UE și stăpânii de la Bruxelles.

În multe privințe, pozițiile ei sunt foarte consistente cu mulți catolici, care nu sunt aliniați cu actualul Papă. După cum mulți au observat, singura ei libertate politică de a se diferenția pe ea și cu partidul său de alte partide politice italiene implică pozițiile culturale pe care le adoptă.

Italia este acum complet dependentă financiar de Bruxelles, ceea ce demonstrează, în mare parte, consecințele că un stat național pierde controlul asupra propriei monede.

This Is Hell! | Thomas Fazi

O analiză mai realistă și nuanțată, mai puțin stereotipată, a realității politice, în care funcționează Giorgia Meloni și Frații Italiei, poate fi găsită în acest articol al lui Thomas Fazi, publicat în jurnalul online „UnHerd” din Marea Britanie, intitulat Giorgia Meloni is no radical : Alegătorii italieni știu că ea nu va schimba nimic. Concluzia: dacă există fascism aici, acesta are sediul la Bruxelles cu conducerea UE, nu la Roma, cu Meloni și Frații Italiei.

Abordarea pro-establishment a lui Meloni în politica economică nu se datorează doar lipsei de imaginație din partea ei, deși ea a avut întotdeauna opinii mai degrabă dominante, în această chestiune. În primul rând, se datorează faptului că este pe deplin conștientă că Italia, în virtutea aderării sale la moneda unică, nu mai este o țară suverană și, prin urmare, are nevoie de sprijinul instituției UE, pentru a rămâne la putere. Ea a învățat, de fapt, lecția guvernului „populist” Liga 5 Stele, din 2018, când autoritățile europene au recurs la o gamă largă de instrumente – inclusiv presiune financiară și politică, pentru a zdrobi orice încercare de a devia de la status quo.

Von der Leyen espanta algunos fantasmas de los mercados eléctricos europeos  tras anunciar la intervención - El Periódico de la Energía

În timpul unei discuții recente la Universitatea Princeton, președintele Comisiei UE, Ursula von der Leyen, a explicat acest concept. Întrebată dacă este îngrijorată de viitoarele alegeri din Italia, ea a răspuns: „Dacă lucrurile merg într-o „direcție dificilă”, avem instrumente [pentru a face față situației]!”Făcând acest lucru, ea a dezvăluit exact modul în care elitele conducătoare ale UE văd statele membre: nu ca țări suverane, ci ca protectorate.

Meloni înțelege asta. O mulțime de italieni, însă, înțeleg și ei acest lucru și împărtășesc evaluarea pieței financiare: democrația italiană a devenit atât de constrânsă, încât nu mai contează cine câștigă alegerile. Departe de titlurile stridente, cel mai frapant aspect al alegerilor a fost, de fapt, prezența slabă la vot – 64%, cea mai scăzută din istoria Italiei. Aceasta înseamnă că o treime dintre italieni i-au lăsat afară; au renuntat la democrație. Acest număr nu va trebui decât să crească, o acuzație devastatoare a modului în care UE a golit democrația italiană.

Există un avertisment puternic aici pentru noi toți, încorporat în această nefericită realitate italiană actuală, cu privire la consecințele migrării către o monedă digitală bancară centralizată (CBDC).

Așa cum Italia și-a pierdut autonomia politică și flexibilitatea operațională în fața UE și Bruxelles-ului, ca urmare a schimbului de lire cu euro, orice stat național autonom care cumpără sistemul CBDC propus, gestionat de Banca Reglementărilor Internaționale (BRI) își va ceda suveranitatea BRI și persoanelor, intereselor, agendelor și organizațiilor pe care BRI le reprezintă. Dacă vă pasă de libertate și suveranitate, spuneți NU, CBDC. Învățați din situația în care se găsesc italienii!

Dacă vă faceți timp să ascultați italienii și pe alții care sunt în acord cu adevărul de bază, există multe perspective diferite cu privire la Meloni și Frații Italiei, dar (spre deosebire de mass-media corporativă globală) nu am auzit pe nimeni care să înțeleagă cu adevărat situația, susținând că aceasta este, de fapt, o organizație fascistă. Sugerez că acest termen reprezintă încă un caz de mass-media corporativă, care redefineste sensul cuvintelor, pentru a sprijini o agendă politică. Încă o dată, mă întorc la definiția fascismului, care (corect sau incorect) i-a fost atribuită lui Benito Mussolini: „Fascismul ar trebui mai potrivit să fie numit corporatism, deoarece este o fuziune a puterii de stat și corporative”.

Steve Bannon se declara inocente de fraude vinculado al muro fronterizo

Steve Bannon a lucrat cu Giorgia Meloni de peste cinci ani, iar acesta este punctul lui de vedere despre ea: «O lideră cu o vitalitate și o seriozitate enormă – abandonată de tatăl ei, care s-a luptat printr-o junglă politică italiană brutală, pentru a-și conduce acum țara ca prim-ministru de sex feminin.»

Un prieten apropiat de-al meu, care locuiește la Roma (care este baza lui Meloni) și este foarte încorporat în politica italiană actuală, are un punct de vedere diferit, mai obosit, care este mai aliniat cu raportarea lui Thomas Fazi în UnHerd: «Meloni a fost în jocul politic de atât de mult timp – a votat pentru toate mandatele și pentru permisul verde și mandatele, dar pe măsură ce se apropiau alegerile, și-a șters toate tweet-urile/postările și a început să promoveze „libera alegere”. Nu este de încredere. Ea a făcut parte din ASPEN INSTITUTE” [finanțat de Bill and Melinda Gates Foundation și George Soros Open Society Institute.]

Videoclipul și vocea off, furnizate mai sus, sunt dintr-un discurs pe care Meloni l-a susținut la cel de-al 13-lea Congres Mondial al Familiilor (Congresso Mondiale delle Famiglie), care a avut loc la Verona în perioada 29-31 martie 2019. Congresul promovează valorile familiei creștine conservatoare. Acest eveniment a fost extrem de controversat în Italia și a atras 20.000 de protestatari în oraș. Protestatarii au spus că Congresul a fost homofob și a vrut să restrângă libertatea femeilor, să le țină acasă, călcând, să ducă Italia înapoi în Evul Mediu. Aceste critici au fost abordate pe larg de Meloni, în discurs.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE https://invictuswebmedia.com/: https://invictuswebmedia.com/2022/09/29/dr-robert-malone-%e2%80%8b%e2%80%8bfascismul-in-europa-vine-din-ue-nu-din-italia-giorgia-meloni/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: