joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăȘtiri AustriaDublă crimă, trei morți: orașul Graz, în stare de șoc!

Dublă crimă, trei morți: orașul Graz, în stare de șoc!

Blocul din Graz unde bărbatul a fost înjunghiat.
(Bild: APA/ERWIN SCHERIAU)

Potrivit publicației krone.at, carecitează surse ale Poliției, vineri, 16 septembrie, la Graz, au avut loc două crime: un cuplu (75 și 71) a murit din cauza rănilor prin împușcare, lângă un mormânt rezervat lor, în cimitirul central. Potrivit poliției, a fost o „sinucidere extinsă”. Într-un alt caz, un tânăr de 34 de ani a murit înjunghiat, într-un apartament din cartierul Eggenberg.

În primul caz, la scurt timp după ora 17, un cuplu de pensionari din Graz a murit la cimitirul central. Poliția vorbește despre o „sinucidere extinsă”. Se pare că un bărbat (75) și-a împușcat soția (71) cu un pistol și apoi s-a împușcat, al rândul lui, în cap. Un martor a găsit cele două persoane pline de sânge și nemișcate, când erau deja decedate. 

Potrivit poliției, există o scrisoare de adio, în care cuplul mărturisește că își dorește să își pună capăt vieții împreună. Se spune că femeia ar fi avut o sănătate precară și era imobilizată într-un scaun cu rotile. Se pare că tragedia s-a petrecut nu departe de mormântul pe care cei doi pensionari și-l aleseseră deja.

Cimitirul central din Graz (imagine simbol) (Imagine: Jürgen Radspieler)

Cimitirul central din Graz (imagine simbol)(Imagine: Jürgen Radspieler)


A doua crimă a avut loc tot vineri, în jurul orei 19:30, într-un apartament de pe Vinzenzgasse (Graz-Eggenberg). O dispută între doi prieteni a degenerat și bărbat de 62 de ani i-a înjunghiat mortal, în gât, pe un alt bărbat de 34 de ani, cu un cuțit de bucătărie. Făptuitorul a fost arestat la fața locului, într-o cameră alăturată și se află acum în arestul poliției din Graz. De asemenea, arma crimei a fost securizată.

Poliția nu a putut spune de ce a izbucnit cearta și nici dacă au fost implicate alcool sau droguri. Doar cei doi bărbați au fost în apartament, în momentul crimei.

Dacă dumneavoastră sau o persoană apropiată vă aflați într-o situație psihologică excepțională sau sunteți afectat de gânduri suicidare, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 142. Alte telefoane de criză și numere de urgență găsiți AICI : https://www.gesundheit.gv.at/leben/suizidpraevention.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: