joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăNatură și Protecția MediuluiEnergie verde | Imaginile cu șase mineri care împing o mașină electrică,...

Energie verde | Imaginile cu șase mineri care împing o mașină electrică, stricată-n drum, au devenit virale în Statele Unite!

O mașină electrică s-a stricat în drum în Statele Unite. În sine, asta nu ar fi nimic nou, doar că de data aceasta urmările au atras atenția.

Incidentul a avut loc în Virginia de Vest. După ce mașina s-a stricat, cu câțiva kilometri înainte de destinație, proprietarul a sunat după ajutor.

Dar cum partea inferioară a mașinii era din plastic, autovehiculul nu a putut fi tractat. Din fericire, în zonă se aflau niște mineri. Aceștia au sărit imediat în ajutorul șoferului și i-au împins mașina la destinație, scrie Fox News.

Ironia este că minerii respectivi scot cărbune din apropiere, o resursă pe care administrațiile de stânga din SUA și din Europa o vor scoasă din uz, pe motiv de poluare.

Conform datelor oficiale, cărbunele produce 21% din energia utilizată în Statele Unite, relevă sursa citată.

https://youtube.com/watch?v=IK4J7raJqxE%3Ffeature%3Doembed

Reamintim că statul California, care a interzis mașinile pe benzină și motorină începând cu 2035, i-a rugat pe cetățeni să nu-și mai încarce mașinile electrice, ca să ajungă curentul la toată lumea, în weekendul tocmai încheiat.

Reamintim că tot sub imperativul „schimbărilor climatice”, Uniunea Europeană a interzis comercializarea de mașini noi cu combustie internă tot din 2035.

România ceruse UE să amâne cu cel puțin cinci ani acest termen limită. Țara noastră are două fabrici de mașini: Dacia la Mioveni și Ford la Craiova. Închiderea acestor industrii ar duce la un dezastru economic pentru țara noastră.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.r3media.ro: https://r3media.ro/energie-verde-imaginile-cu-sase-mineri-care-imping-o-masina-electrica-stricata-n-drum-au-devenit-virale-in-statele-unite/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: