sâmbătă, septembrie 23, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăPolitică„Europa este împinsă spre faliment, în mod deliberat, de SUA!”

„Europa este împinsă spre faliment, în mod deliberat, de SUA!”

by FLUX24

Directorul Institutului pentru studierea politicii moderne, Anton Orlov, a comentat, într-o discuție cu RT, declarația consilierului șefului Trezoreriei SUA pentru combaterea finanțării terorismului și a criminalității, Elisabeth Rosenberg, potrivit căreia Statele Unite vor folosi sancțiunile pentru a pedepsi acele persoane juridice din țările G7 care nu vor respecta acordul privind plafonarea prețului la petrolul rusesc.

”Aceste amenințări pot fi considerate ca o tentativă de a cuceri piața europeană prin orice mijloace, chiar și prin cele mai cinice. Astfel de declarații nu fac decât să arate, odată în plus, adevăratul chip al establishment-ului american și adevărata lui atitudine față de aliații europeni”, este de părere politologul.

În opinia lui, în prezent are loc ”falimentarea deliberată a Europei cu ajutorul SUA”.

”După aceea europenii vor fi obligați să muncească decenii la rând pentru economia americană, plătind pentru asta cu împrumuturi, resurse și suveranitate politică”, a spus Orlov.

Trezoreria SUA a amenințat cu sancțiuni persoane juridice din țările G7, care evită plafonarea prețului la petrolul provenit din Rusia.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flux24.ro: https://flux24.ro/europa-este-impinsa-spre-faliment-in-mod-deliberat-de-sua/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: