marți, iunie 6, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăSănătateEuroparlamentarul Terheș: În Israel apar înregistrări audio ale unor experți pe bune,...

Europarlamentarul Terheș: În Israel apar înregistrări audio ale unor experți pe bune, care i-au spus ministrului Sănătății că vaccinurile nu sunt sigure și că pot produce grave efecte adverse!

by Flux24

În Israel apar înregistrări audio ale unor experți pe bune, care i-au spus ministrului Sănătății că vaccinurile nu sunt sigure și că pot produce grave efecte adverse, însă acesta le-a ignorat sfatul și a spus public că vaccinurile sunt sigure. De asemenea, încep să apară studii verificate, în jurnale serioase (peer reviewed), care demonstrează ineficiența pretinselor vaccinuri cu mRNA și riscurile asociate cu ele (boli autoimune, cancer galopant, etc), susține, pe Facebook, europarlamentarul Cristian Terheș.

Toti politicienii și partidele care au susținut acest experiment criminal pe oameni, trebuie expulzați prin vot din orice funcție publică și deferiți Justiției!, mai spune Terheș.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flux24.ro: https://flux24.ro/europarlamentarul-terhes-in-israel-apar-inregistrari-audio-ale-unor-experti-pe-bune-care-i-au-spus-ministrului-sanatatii-ca-vaccinurile-nu-sunt-sigure-si-ca-pot-produce-grave-efecte-adverse/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: