sâmbătă, septembrie 23, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăSocialFACEBOOK A ÎNCHIS UN GRUP DE 100.000 DE MEMBRI, PENTRU CĂ FOLOSEA...

FACEBOOK A ÎNCHIS UN GRUP DE 100.000 DE MEMBRI, PENTRU CĂ FOLOSEA EMOTICOANE-MORCOVI ÎN DISCUȚIILE DESPRE COVID!

Hundreds of foreign fighters killed in Ukraine – Russia  Sute de luptători străini uciși în Ucraina – Rusia! Mercenarii au fost eliminați într-un atac cu rachete asupra unui centru de desfășurare, a anunțat Moscova | 24 septembrie 2022 | Până la 300 de străini care luptau pentru Kiev împotriva Moscovei au fost uciși în regiunea Nikolayev din sudul Ucrainei, a susținut sâmbătă Ministerul rus al Apărării.

Rusia acuză SUA că joacă un rol direct în războiul din Ucraina | PROFIT.ro

„Până la 300 de militanți au fost eliminați printr-un atac cu rachete la punctul de desfășurare temporară a mercenarilor străini, în zona satului Kalinovka, regiunea Nikolayev”, a anunțat purtătorul de cuvânt al ministerului, generalul locotenent Igor Konașenkov, în cadrul briefing-ului său zilnic. Se pare că un număr mare de combatanți străini și-au pierdut viața, luptând pentru Ucraina.

Rusia: Duma de Stat vrea să-l convoace la raport pe ministrul apărării Serghei  Şoigu - HotNews.ro

La începutul acestei săptămâni, ministrul Apărării, Serghei Şoigu, a susţinut că forţele ruse şi miliţiile din republicile Donbass au eliminat peste 2.000 de mercenari străini. La 21 septembrie, în rândurile armatei ucrainene au rămas 1.000 de străini, potrivit ministrului, în timp ce, în aprilie, numărul era estimat la 3.000. Atacul de sâmbătă ar lăsa doar 700, după acele calcule.

15 killed in Russian school shooting by ‘neo-Nazi’ – 15 uciși într-o împușcătură într-o școală rusă, de către un „neonazist” | 26 septembrie 2022 | Cincisprezece persoane au fost ucise și multe altele au fost rănite într-un incident de împușcături la o școală din orașul Izhevsk, în regiunea Uralilor din Rusia, luni, a anunțat Comitetul de anchetă al țării. Bărbatul suspect purta o mască de schi și un tricou negru cu simboluri naziste, au adăugat funcționarii. Ei au spus că atacatorul s-a sinucis după atac și identitatea lui este în prezent în curs de stabilire.

Alexander Evseevich Khinshtein: Tarihin Rayuwa, Aiki Da Rayuwa Ta Sirri |  Al'adu da zamantakewa 2022

Cel puțin unsprezece dintre victime erau elevi de la Școala Nr. 88 din oraș, care are o populație de peste 600.000 de locuitori. Doi securiști și mai mulți profesori au fost, de asemenea, uciși, a spus Comitetul de Investigații. Atacul a rănit 24 de persoane, inclusiv 22 de copii, potrivit agenției. Suspectul era înarmat cu două pistoale neletale, care au fost modificate pentru a trage cu muniție letală, a susținut deputatul rus Aleksandr Khinshtein.

Snowden gets Russian citizenship – Snowden obține cetățenia rusă | 26 septembrie 2022 |

Otorgan la ciudadanía rusa a Edward Snowden | OnCubaNews

Președintele Vladimir Putin i-a acordat cetățenia rusă informatorului Edward Snowden al Agenției de Securitate Națională a SUA (NSA), a confirmat luni, 26 septembrie, agenția de presă rusă TASS. Numele americanului a fost inclus, fără meditizare, pe o listă de 72 străini care au devenit cetățeni ruși. Snowden, care a solicitat cetățenia în 2020, după ce a primit drepturi de ședere permanentă, nu a comentat decizia de luni seara, ora Moscovei. Soția lui va solicita și ea cetățenia, potrivit avocatului său. Fostul antreprenor Booz-Allen nu este eligibil pentru mobilizarea pe frontul ucrainean, deoarece nu a servit în armata rusă, a declarat avocatul său, într-o declarație pentru presă, aruncând apă rece asupra speculațiilor febrile de pe rețelele de socializare că Snowden ar putea fi recrutat acum pentru că el a fostdeclarat oficial cetățean rus, de vârstă militară.

Vaccine Mandate Ruled ‘Invalid’ for Police Association Members in New York Mandatul de vaccinare a fost considerat „invalid” pentru membrii Asociației de Poliție din New York | 25 Sept 2022 | Ofițerii de poliție din New York au obținut o victorie mare în lupta lor împotriva mandatului orașului pentru vaccinarea COVID-19, care i-a costat pe unii locurile de muncă, un judecător de la Curtea Supremă din Manhattan determinând că mandatul – așa cum se aplică membrilor Asociației de Voluntariat a Poliției (PBA) – este „invalid” și că polițiștilor concediați trebuie să li se restituie locurile de muncă.

Frank Lyle - Springer-Lyle - Denton Personal Injury Lawyers

Judecătorul Lyle Frank a declarat în hotărârea din 23 septembrie că membrii PBA care și-au pierdut locul de muncă pentru că au refuzat injecțiile, trebuie sa fie «repuși la statutul în care erau la data acțiunii greșite”. Deși nu este clar câți membri ai PBA și-au pierdut locul de muncă din cauza mandatului, un purtător de cuvânt al Primăriei a declarat pentru CBS News că peste 1.750 de angajați ai orașului au fost concediați pentru că au refuzat să se vaccineze.

U.S. Supreme Court to Consider Case Against COVID Vaccine Mandate for New York City Employees Curtea Supremă a Statelor Unite va examina cazul împotriva mandatului de vaccinare împotriva COVID pentru angajații orașului New York | 22 Sept 202 |

Lo que Clarence Thomas malentiende sobre las grandes tecnológicas |  Instituto Mises

Pe 7 octombrie, Curtea Supremă a Statelor Unite va lua în considerare contestația unui detectiv al Departamentului de Poliție din New York la mandatul orașului privind vaccinul COVID-19 pentru angajații municipali. Judecătorul de la Curtea Supremă, Clarence Thomas, a admis cererea detectivului Anthony Marciano, după ce judecătorul Sonia Sotomayor a respins-o inițial, a confirmat marți Politico.

Jueza Sonia Sotomayor calificó de “catastrófica” la negativa de la Corte  Suprema de bloquear la ley de aborto en Texas - El Diario NY

Sonia Sotomayor

Provocarea lui Marciano urmărește să anuleze mandatul pentru vaccinul COVID-19 autorizat pentru utilizare în situații de urgență pentru toți lucrătorii orașului – inclusiv pompierii, poliția și profesorii. Potrivit datelor primăriei, până la 30 august, 1.761 de muncitori din oraș au fost concediați pentru că nu au primit vaccinul, a informat miercuri, 28 septembrie, Daily News. Acest număr este, probabil, mai mare acum, după ce Departamentul de Educație al orașului New York a concediat luna aceasta alți 850 de profesori și alți angajați, ducând totalul la aproape 2.000 de angajați ai școlilor, concediați pentru nerespectarea mandatului, potrivit New York Post.

850 more unvaxxed NYC teachers, aides fired for not complying with mandateÎncă 850 de profesori nevaccinați din New York și consilieri, concediați pentru nerespectarea mandatului | 19 Sept 2022 | Departamentul de Educație al orașului a concediat alți 850 de profesori și asistenți de clasă – ridicând totalul la aproape 2.000 de angajați ai școlilor, concediați pentru nerespectarea unui mandat de vaccinare, anulat din ce în ce mai mult în instanță. Aproximativ 1.300 de angajați DOE care și-au luat un an de concediu fără plată cu beneficii, au fost de acord să prezinte dovada vaccinării împotriva COVID până pe 5 septembrie sau să fie „considerați că și-au dat demisia, în mod voluntar”. … Cei 850 de concediați fac ca aproximativ 1.950 de angajați DOE să fie reziliați de când mandatul vaccinului a intrat în vigoare, pe 29 octombrie 2021.

Facebook shuts down 100,000-member group for using carrot emoji to refer to covid vaccines, because no discussion of vaccine injuries shall be allowed Facebook închide conturile unui grup de 100.000 membri pentru că folosesc emoji de morcov, pentru a se referi la vaccinuri împotriva covid, deoarece nu va fi permisă discuția despre efectele adverse provocate de vaccin  | 23 Sept 2022 | BBC News (Regatul Unit) se află într-o cruciadă pentru a elimina toate referințele online la „vaccinurile” Covid care sunt negative – inclusiv cele care folosesc un emoji de morcov, pentru a ocoli cenzorii rețelelor sociale. BBC este responsabilă pentru eliminarea unui grup de peste 100.000 de membri pe Facebook, care arătau în mod obișnuit postări care făceau referire la vaccinuri cu emoji-ul morcov, deoarece Facebook nu permite menționarea numelui. Ni se spune că BBC a semnalat grupul pentru revizuire, determinând Facebook să-l retragă. Acum, cei peste 100.000 membri ai grupului vor trebui să găsească o nouă casă social media, pentru a discuta despre rănile și decesele cauzate de injecțiile anti Covid.

Pfizer CEO gets Covid for second time in six weeks CEO-ul Pfizer se îmbolnăvește de Covid pentru a doua oară, în șase săptămâni – Albert Bourla este vaccinat de patru ori, cu ajutorul propriei sale companii | 25 septembrie 2022 |

Covid-19: El máximo responsable de la vacuna de Pfizer es veterinario

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a fost testat pozitiv pentru Covid-19 pentru a doua oară în șase săptămâni, în ciuda faptului că a fost vaccinat de patru ori. Bourla a susținut anterior că vaccinul companiei sale a fost „100% eficient” pentru prevenirea infecției cu coronavirus. Bourla și-a anunțat diagnosticul într-o postare pe Twitter sâmbătă, declarând că „se simțea bine și nu avea simptome”. Șeful farmaceutic a primit patru doze – două injecții inițiale și două rapeluri – din vaccinul ARNm al companiei sale și a spus că nu a primit încă noua doză de rapel bivalent de la Pfizer, deoarece a fost testat pozitiv pentru Covid-19, deja, în august. „Deși am făcut progrese mari, virusul este încă cu noi”, a adăugat el. [Da, virusul fiind Pfizer și CDC.]

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE https://invictuswebmedia.com/: https://invictuswebmedia.com/2022/09/27/facebook-inchide-site-ul-a-100-000-de-membri-pentru-ca-mentioneaza-morcovii-covid/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: