joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăSocialHAOS ȘI SÂNGE: SERVICIILE scot românii în STRADĂ!

HAOS ȘI SÂNGE: SERVICIILE scot românii în STRADĂ!

Gata, ”Experimentul ucrainean” se apropie vertiginos de sfârșit! Și, cu toate că este încă extrem de îndoielnic că Regimul Putin își va mai putea îndeplini obiectivele enunțate ale ”Operațiunii Speciale Militare”, Moscova, totuși, va repurta o importantă victorie de moral. Pentru că spirala creșterii prețurilor i-a convins, în cele din urmă, pe liderii europeni, oricât de globaliști ar fi aceștia, că nu trebuie să riște și să aștepte ca Vladimir Putin să apese ”butonul nuclear”.

George Simion deschide sezonul mitingurilor

Nu cel al rachetelor din dotarea Armatei, bineînțeles, ci ”doar” cel al GAZPROM. Sistarea totală a furnizării de gaze tocmai la începutul iernii, putând deturna radical mișcarea europeană de sprijinire a ucrainenilor ”cu orice preț”, în propriul război de stradă, purtat pe străzile marilor capitale ale statelor membre ale Uniunii Europene. Dar cum principalii lideri europeni nu vor nici în ruptul capului să își asume rușinea propagandistică de a o ”lăsa mai moale” cu nemiloasele sancțiuni impuse Federației Ruse, se va recurge tot la mult exersata ”ultimă soluție” a ieșirii din această situație de criză, care poate dinamita ”lumea liberă”. Astfel că serviciile secrete europene și, implicit, cele românești, au primit din nou ingrata misiune de a ”regiza” ample mitinguri controlate, de protest.

Manifestații violente prevăzute și în Germania și Italia

Cu tot cu ”haosul, gazele și sângele” necesare, pentru ca de la Bruxelles să se poată anunța, fie și cu jumătate de gură, că nu vor mai fi prelungite în totalitate sancțiunile impuse Federației Ruse. Dar, chipurile, nu din rațiuni economice sau geo-strategice, ci strict în urma ”amplelor manifestații de stradă” și ale ”costurilor sociale ce nu mai pot fi suportate de unele guverne”…

2 octombrie, ultimul antrenament

Folosind deja uzatele canale neoficiale de comunicare care le ocolesc pe cele diplomatice atunci când subiectele negociate sunt prea sensibile, ”secțiile politice” ale anumitor ambasade occidentale i-au informat și pe partenerii români că, gata, a cam venit momentul să o lase mai ușor cu ajutorarea totală a ucrainenilor. Bineînțeles, aceasta nu înseamnă că factorii decidenți români, ca și cei din celelalte capitale europene, vor trage de îndată ”preșul” de sub picioarele unui Volodimir Zelenski, devenit deja prea ”certăreț” până și pentru gusturile celor mai radicalizați lideri globaliști. În schimb, ”lumea liberă” va prefera ca, de această dată, să își întoarcă privirile feciorelnice în altă parte, atunci când ”Operațiunea Specială Militară” va trece la ”next level”.

”Experimentul ucrainean”, aproape de sfârșit

În schimb, ”ordinul pe unitate” prevede ”deschiderea supapei sociale”. Pentru ca să nu se intre în iarnă cu o Uniune Europeană transformată într-un adevărat ”cazan sub presiunea” prețurilor la energie și nu doar atât. Iar alături de principalele orașe germane și italiene, unde deja sunt așteptate manifestații violente fără precedent, Bucureștiul va trebui să se alinieze, la rândul său, pe ”axa” acestor manifestații.

Ultrașii au rolul lor în violențele din octombrie

Două structuri informative fiind instruite nu doar să împiedice ieșirea românilor în stradă, dar chiar să încurajeze această răbufnire de nemulțumire publică. Bineînțeles, într-un mod cât se poate de controlat. Chiar dacă nu vor putea fi evitate – și nici măcar nu se intenționează, rostogolirea de către propaganda operativă a inevitabilelor victime colaterale, precum jandarmi sau manifestanți bătuți.

Putin, gata să apese ”Butonul GAZPROM”

Iar dacă în marile orașe germane, italiene și franceze, sindicatele vor fi cele care vor chema și de această dată manifestanții în stradă, serviciile noastre vor fi nevoite să recurgă din nou la nucleele dure din galeriile de fotbal ca ”vuvuzele” ale manifestațiilor ”spontane”. Un ultim antrenament urmând a avea loc pe 2 octombrie, atunci când liderul George Simion se va întoarce la prima sa pasiune de ultras, pentru a testa reacția forțelor de ordine pe marile bulevarde bucureștene. Și a ”încălzi” astfel ”la foc mic”, oricum înfierbântata ”mămăligă” românească.

15 octombrie: Începe nebunia!

În timp ce planul serviciilor prevede sâmbăta de 15 octombrie, pentru declanșarea adevăratei ”nebunii” și a ”violențelor spontane” din Capitală.

Mai respiră și Ciucă…

Operațiune care, dacă va fi îndeplinită cu succes, cel puțin în viziunea structurilor însărcinate cu implementarea sa, ar reprezenta împușcarea a doi ”iepuri” dintr-o lovitură. În primul rând, s-ar demonstra încă o dată loialitatea României față de liderii globaliști. Dar, astfel ,se va diminua și din nemulțumirea tot mai crescândă față de ”pasivitatea” actualei coaliții de guvernare. Mai ales acum, pe sfârșitul mandatului de premier al liberalului Nicolae Ionel Ciucă…

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.national.ro: https://www.national.ro/dezvaluiri/haos-si-sange-serviciile-scot-romanii-in-strada-774782.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: