joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăSportIată cum scapă americanii de un câștigător nedorit!

Iată cum scapă americanii de un câștigător nedorit!

Deși s-a dovedit că așa zisele vaccinuri antiCovid sunt extrem de periculoase, Djokovic nu e primit la US Open, sub pretextul că nu e vaccinat!

Numele sârbului nu apare pe lista de înscrieri la ultimul turneu de Grand Slam al anului, iar jucătorul de 35 de ani și-a confirmat deja absența!

Ceea ce a fost evident de luni de zile este acum cert: Novak Djokovic nu va participa la US Open 2022. Pentru că sârbul nu figura încă pe lista oficială de înscrieri la turneul de Grand Slam de la Flushing Meadows, cu doar câteva ore înainte de tragerea la sorți pentru tabloul principal. Djokovic și-a confirmat absența și pe rețelele de socializare: „Din păcate, anul acesta nu voi putea călători la US Open de la New York. Mulțumesc tuturor pentru mesajele voastre de dragoste și sprijin. Mult succes colegilor mei! Voi fi în formă bună și cu spirit pozitiv și voi aștepta o oportunitate de a concura din nou. Ne vedem în curând, lume a tenisului!”

Sportivul de 35 de ani a sperat până la final că se va schimba ceva în reglementările de intrare în SUA și că i se va permite totuși să intre în țară, în ciuda lipsei unei vaccinări corona, însă, în zadar.

Câștigător de 21 de ori al unor turnee de Grand Slam va rata cel de-al doilea turneu major din 2022, după Australian Open de la Melbourne, anul acesta. Și odată cu aceasta, șansa de a-l ajunge din urmă pe deținătorul recordului Rafael Nadal (22 de titluri). Însă acestea sunt jocurile făcute în afara arenei sportive, în cercurile politice americane, care nu privesc cu ochi buni Serbia, o țară care s-a declarat în relații de prietenie cu Rusia, pe care SUA o socotește dușmanul său de moarte.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: