joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăInvestigațiiÎN ALEGERILE ITALIENE, LOBBY-UL DE ARME AL NATO A CÂȘTIGAT CU MELONI...

ÎN ALEGERILE ITALIENE, LOBBY-UL DE ARME AL NATO A CÂȘTIGAT CU MELONI ȘI PARTIDUL DE DREAPTA, FONDAT DE PREȘEDINTELE INDUSTRIILOR DE APĂRARE!

În imaginea de copertă dintr-o fotografie de stoc, , președintele Federației Italiene a Industriilor de Apărare și fondatorul Fratelli d’Italia, o ține în brațe pe Giorgia Meloni.

by Fabio Giuseppe Carlo Carisio

Au votat caprele zeloase, adică italienii toți, atașați de teama de a-și pierde micile privilegii, într-o Italia transatlantică, care se scufundă de ani de zile. După cum au prezis sondajele dinaintea acestor alegeri parlamentare, singura eroină creditată de mass-media de masă a câștigat: a câștigat Lobby-ul pentru Arme al NATO!

Giorgia Meloni, liderul Fratelli d’Italia, care devine primul partid italian care depășește Partidul Democrat (numerele exacte sunt încă de definit, dar proiecțiile nu lasă îndoieli cu privire la victoria deja acreditată de BBC) și trăgând Centrul- coaliția de dreapta (Lega, Forza Italia și alte partide minore) deasupra la 40%, ea nu este adevărata câștigătoare a provocării electorale, nici măcar adevăratul viitor prim-ministru care, pentru prima dată în istoria frumoasei țări mediteraneene, va fi femeie.

El programa de Fratelli d'Italia: ¿qué propone el partido de Giorgia Meloni  si gana las elecciones de Italia 2022? | Actualidad | Cadena SER

Meloni este copia din dreapta a Ursulei von der Leyen, care a fost proclamată președinta Comisiei Europene.

Liderul Fratelli de Italia (Frații Italiei), grație glumelor sale crude și pline de promisiuni demagogice cu Theatercracy, a reușit să convingă un număr suficient de idioți italieni că ea ar putea reprezenta Marea Schimbare, când, în realitate, va fi doar moștenitor fragil și șantajat cu ușurință de Bruxelles, al premierului în funcție, care iese,  Mario Draghi.

Ea, la fel ca el, de asemenea cultivă, mai mult în aparență decât în ​​fond, valori catolice care, însă, nu au reușit încă să o inducă să se căsătorească în căsătorie creștină cu partenerul ei, de la care a avut o fiică.

Cei care l-au acuzat pe liderul Fratelli d’Italia că are nostalgie fascistă, sunt parțial vizionari și parțial miopi: vizionari pentru că în epoca Noii Ordini Mondiale stânga și dreapta au fost îngropate de la Patto de Nazareno, care, în 2014, Silvio Berlusconi, lider al Forza Italia, a semnat cu Partidul Democrat, să-l trimită pe secretarul Matteo Renzi la Preşedinţia Consiliului de Miniştri, deşi nu era nici măcar deputat.

În SUA, aceeași vrajă politică a avut loc atunci când veteranul GOP (republican) George Bush jr, l-a susținut pe candidatul democrat Joseph Biden, pentru a-l contracara pe Donald Trump, care dădea semne de intoleranță la repetele demiteri inițiate de democrați, dar construite, de fapt, de 007 al CIA, contraspionajul american, în slujba Noii Ordini Mondiale, înlocuind acum Statul Profund, de asemenea, la Washington.

Dar cei care o consideră fascistă pe Meloni, sunt, de asemenea, miopi, pentru că nu au înțeles că Lobby-ul de Arme al NATO, căruia i s-a înclinat, după o viață de politician profesionist din tinerețe, nu i-ar permite să exprime o tendință minimă a extremei drepte: acest drept de autor politic este acordat numai regimului neo-nazist al președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky, pe care liderul Fraților Italiei a spus în repetate rânduri că intenționează să-l susțină.

Cu prețul înfometării italienilor, cu o explozie de creșteri declanșate de energie, completată de speculații ale multinaționalelor și de inflația la materii prime.

Guido Crosetto: "Competition in competition", what happens in the center  right - The Nation View

Pentru asta, victoria așteptată și deplină a lui Meloni nu este rezultatul geniului ei, ci a celui care a fondat Fratelli d’Italia, împreună cu ea: Guido Crosetto, fost coordonator regional piemontez al Forza Italia, care, în ultimii ani, a devenit un lider de frunte, figura la umbra reflectoarelor, dar în centrul celor mai profitabile meserii din lume: Lobby-ul armelor.

Pentru a nu renunța la rolul său de președinte al AIAD (Industria Italiană Aerospațială, de Apărare și Securitate), care include și Ampam (Asociația Națională a Producătorilor de Arme și Muniții Sportive și Civile), el a renunțat la o candidatura definitivă câștigătoare, în Parlament.

Nu sunt candidat la nimic – a declarat Crosetto, în urmă cu câteva zile, într-o întâlnire cu antreprenori la Pesaro – și este inutil să spună că îmi vor oferi un post de ministru, pentru că atunci e rândul meu să semnez și nu nu-mi pasă, de asemenea, pentru că deja am demisionat din funcția de parlamentar”.

Fdi, in campo per Torino “il Nipote” del fondatore Crosetto - Torino Oggi

Pe de altă parte, el l-a nominalizat pe nepotul său, Giovanni, în vârstă de treizeci de ani, pe lista Camerei Colegiului Piemont 1 din Torino, capitala în care, în urma inevitabilului guru al Noii Ordini Mondiale, Bill Gates, s-au lansat proiectele militare ale Districtului Aerospațial și planul DIANA privind inteligența artificială în tehnologiile militare.

Am scris deja toate aceste lucruri înainte de victoria lui Meloni, sperând că vor servi la insuflarea îndoielii că ea ar putea reprezenta o schimbare. Nu a fost cazul!

Evident că vei fi sub supraveghere specială a Șeful statului și Comisiei UE și, prin urmare, va trebui să te adaptezi la politicile Bruxelles-ului cu 360 de grade, dacă vrei să vezi finanțare PNNR, fondurile de relansare post-pandemie ale UE.

Berlusconi provoca un terremoto político en Italia por justificar la guerra  de Ucrania

Iată de ce singura certitudine a următorului său guvern, dacă Berlusconi (Forza Italia) nu o trădează, să facă o altă alianță cu Partidul Democrat și Mișcarea 5 Stele, renaște sub o aparență de reînnoire mascată tot de dramele lui Giuseppe Conte (un alt om construit de Mattarella și, prin urmare, raportat la el), vor fi următoarele: război, foamete și vaccinuri până la capăt, pentru toată Italia.

Voi fi încântat să retrag fiecare cuvânt din acest articol, dacă probabilul viitor prim-ministru Meloni se va dovedi capabilă să reziste opresiunilor Noii Ordini Mondiale, lipsită de inteligență umană, așa cum a demonstrat unul dintre cronicarii noștri.

Dar, momentan, am mari îndoieli că vrea să facă asta…

Dacă în Italia ar fi câștigat Partidul Democrat, cu centru-stânga, cu siguranță, nu ar fi mers mai bine.

Dar, cel puțin, în inimile adevăraților conservatori ar fi rămas visul șters de a găsi o dreaptă moderată, capabilă să lupte împotriva potentaților care au condus NATO să declanșeze un război sinucigaș în Ucraina, cu sângeroasa lovitură de stat din 2014 de la Kiev și războiul civil ulterior din Donbass, care a împins Rusia să inițieze operațiunea militară de protejare a republicilor separatiste pro-ruse (votând, în prezent, anexarea la Federația Moscova).

Fericiți țapii care încă nu au înțeles!

Mâine, fără boluri, vom scrie despre înfrângerea NO VAX, care credeau că pot avea ambiții politice doar alimentând și hrănindu-și adepții cu cele mai ignorante două instrumente din istoria media: social media și videoclipuri, construite intenționat de către Noua Ordine Mondială, pentru a face să creadă influencerii că pot conta pentru ceva…

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE https://invictuswebmedia.com/: https://invictuswebmedia.com/2022/09/26/in-alegerile-italiene-lobby-ul-de-arme-al-nato-a-castigat-cu-meloni-si-partidul-de-dreapta-fondat-de-presedintele-industriilor-de-aparare/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: