joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăPoliticăÎNTREBARE-CHEIE: ARE IOHANNIS DOSAR LA SECU?

ÎNTREBARE-CHEIE: ARE IOHANNIS DOSAR LA SECU?

”NU PUTEA SCĂPA DE ATENȚIA SECURITĂȚII LA SIBIU!”

BOGDAN TIBERIU IACOB

Are președintele Klaus Iohannis dosar la Securitate, a fost întrebat frontal, azi, 29 septembrie, istoricul Securității, Marius Oprea, de către realizatorul Ionuț Cristache, la Evz.ro. Iar răspunsul e spectaculos.

”Eu nu spun că nu are, trebuie să fie ceva pe acolo”, a răspuns Oprea. ”Nu a apărut pînă acum, dar e exact ca în cazul Băsescu, e aceeași discuție, comparînd situațiile, mai în mic, și în cazul Iohannis, sunt probabilități prea mici să nu fi avut măcar cîteva momente în care a fost urmărit. Știți de ce? Pentru că, în noiembrie 1989, avea loc la Sibiu o ședință în care un trimis de la Securitatea statului, de la București, venise să-i certe, pentru că o stradă și un bloc din Sibiu rămăseseră neacoperite informativ. În rest, tot orașul era acoperit informativ. Deci, într-un asemenea păienjeniș, nu-mi spuneți mie că un profesor de fizică, etnic german, cu cunoștințe care plecau în străinătate valuri-valuri, a scăpat de orice ”atenție”” a spus istoricul. (B.I.)

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.inpolitics.ro: https://inpolitics.ro/intrebare-cheie-are-iohannis-dosar-la-secu-nu-putea-scapa-de-atentia-securitatii-la-sibiu_1838547622.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: