sâmbătă, septembrie 23, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!

MINCIUNA DESPRE CO2!

Nebunia Green Deal!

Puterea cifrelor

China, India, America Latină, Africa, Pakistan, Bangladesh, Indonezia și Rusia au împreună 5.6 miliarde de oameni, de 12,5 ori mai mult decât UE, care are 0,45 miliarde.

În toate acele țări, nu există nici cea mai mică preocupare pentru poluare, nici măcar de formă! Iar noi, europenii, vrem să combatem SINGURI poluarea și încălzirea globală!

E ca și cum într-o clădire de birouri merg TOATE instalațiile de aer condiționat, frigidere, copiatoare, servere, filtre de cafea, iar Gicu stinge veioza de pe birou pentru economie, rămânând, însă, în întuneric!

Sursa: Ciprian Nicolae

„Atmosfera Pamantului este formată din 21% oxigen, 78% azot și restul- cantități infime de argon si bioxid de carbon, acesta din urmă se află în atmosferă într-o concentrație de doar 0,038%, adică, la 100.000 molecule de aer, avem 38 de CO2. Din aceste 38 de molecule, 97% au o origine naturală, din erupții vulcanice, păduri incendiate sau descompunere vegetală. Doar 3% au drept o cauză antropogenă (cauzată de om). Deci, o singură moleculă din 300.000, acea moleculă de bioxid de carbon cauzat de om, să fie responsabilă de schimbarea climatică? 114 cercetatori de renume, inclusiv de la NASA, dotați cu dovezi zdrobitoare, au înaintat un raport în acest sens ONU. Fără nici un rezultat sau răspuns.

Raportul a fost ignorat totalmente, iar mediile din UE și USA s-au întrecut în a intensifica mediatic mitul încălzirii globale cauzate de om. Repetarea penetrantă a acestor teorii absurde aduce drept rezultat un colaps al logicii și convingerilor logice, bazate pe dovezi științifice, în fața opiniei colective impuse” – Dr. Buckhardt Voss – dintr-un articol publicat în Junge Freiheit.

„….Ei bine, a venit vremea pentru o altă mare neghiobie la scară istorică, care să macine continentul: așa-numitul „green deal”, în fapt, o politică de demolare accelerată a industriei energetice clasice și de înlocuire a acesteia cu o nouă industrie energetică, la fel de poluantă, dar mult, mult mai costisitoare. Cu alte cuvinte, Uniunea Europeană își propune să închidă toate centralele electrice pe cărbune și pe gaze, plus toate fabricile și fermele de vite care emit dioxid de carbon sau gaze echivalente. Și să le înlocuiască cu panouri fotovoltaice și turbine eoliene. Automobilele alimentate cu benzină vor trebui să dispară și să fie înlocuite cu cele electrice, iar europenii vor trebui să renunțe la consumul de carne de vită și la centrala de încălzire a propriei case. Ei bine, Uniunea Europeană vrea astfel să facă lumea mai puțin poluantă și mai verde. Singura mică problemuță constă în faptul că măreața Uniune are doar puțin peste 7% din emisiile globale de gaze cu efect de seră, având 9% din acestea pe vremea când includea și Marea Britanie (responsabilă pentru 1,4% din emisiile globale de dioxid de carbon): Din cele 31,6 miliarde de tone de echivalent CO2, continentul nostru a emis 3,59 miliarde. Dar regiunea Asia-Pacific singură a emis 16,75 miliarde, adică jumătate din emisiile globale. Și încă o șesime din acestea s-au emis în America de Nord: 5,3 miliarde.

Neghiobia Uniunii Europene este atât de mare, încât presupune că dacă UE va înceta definitiv să emită CO2, atmosfera Pământului se va curăța brusc. Așa, ca să înțelegem și mai bine inutilitatea nebuniei care a cuprins birocrația Uniunii Europene, să spunem că, în 2020, China singură a pus în funcțiune capacități de producere a electricității din cărbune cu o putere însumată de 38,4GW, adică, mult mai mult decât toate capacitățile energetice pe cărbune scoase din funcție în toate celelalte state ale globului!

Petrișor Peiu

Asadar, pe scurt, 0.038% CO2 in atmosfera. 97% e produs pe cale naturala, 3% de mâna omului. Acest 3% inseamna 31,6 miliarde tone CO2, Din astea, UE, cu 0,45 mld loc, produce doar 7%! Dar, dupa cum se vede, asta nu-i va opri pe gigeii eco marxisti de la Bruxelles si Berlin sa lase Europa pe întuneric (Green Deal)!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: