joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăExterneMiniștrii de externe ai Franței, Germaniei și un reprezentant al unei țări...

Miniștrii de externe ai Franței, Germaniei și un reprezentant al unei țări nord-europene nenominalizate, au solicitat o întâlnire cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, la New York!

by Flux24

Miniștrii de externe ai Franței, Germaniei și un reprezentant al unei țări nord-europene nenominalizate, au solicitat o întâlnire cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, în marja sesiunii Adunării Generale a ONU de la New York, a declarat joi purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, la televiziunea rusă.

„În ceea ce privește dacă există solicitări din partea occidentalilor de comunicare cu delegația rusă la sediul ONU. […] Chiar acești mari ai Occidentului, inclusiv UE, au început să solicite o întâlnire cu noi. Vrei nume? Am câteva: [Catherine] Colonna (Franța), [Annalena] Baerbock (Germania) și un reprezentant [a unei țări din] Europa de Nord, au cerut o întâlnire cu Lavrov”, a spus ea.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flux24.ro: https://flux24.ro/ministrii-de-externe-ai-frantei-germaniei-si-un-reprezentant-al-unei-tari-nord-europene-nenominalizata-au-solicitat-o-intalnire-cu-ministrul-rus-de-externe-serghei-lavrov-la-new-york/

Articolul precedent
Articolul următor
RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: