sâmbătă, septembrie 23, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăNatură și Protecția MediuluiNEBUNIA CLIMATICĂ, LA APOGEU: Fiecare „copil nenăscut” economisește „58,6 tone de echivalent...

NEBUNIA CLIMATICĂ, LA APOGEU: Fiecare „copil nenăscut” economisește „58,6 tone de echivalent CO2 pe an!”

Activistul PETA, Daniel Cox, cere interzicerea prin lege a sexului pentru bărbații care consumă carne!

Protejezi climei sau nu, dar poți și exagera, sau – ca activistul pentru protecția animalelor, Daniel Cox (44) de la asociația PETA (Oamenii pentru Tratarea Etică a Animalelor) – depășește limitele normalității: În ziarul Bild , el a publicat o propunere de-a dreptul dementă, și anume, interdicția sexului pentru toți bărbații care mănâncă carne!

Bărbații mănâncă prea multă carne

Cox a declarat pentru Bild că bărbații sunt mult mai răi pentru mediu decât femeile „pentru că mănâncă prea multă carne”. Contextul este un studiu publicat în noiembrie 2021, conform căruia se spune că bărbații contribuie cu 41% mai mult la schimbările climatice decât femeile, în special, prin consumul de carne.

Lovitură sexuală pentru a salva lumea?!

Cox speră acum în aliatele de sex feminin, în lupta împotriva bărbaților ale căror soții ar trebui să intre în grevă sexuală, pentru a salva lumea. Dar Cox devine și mai bizar: activistul pentru animale a calculat că fiecare „copil nenăscut economisește 58,6 tone de echivalent CO2 pe an”.

„Interdicție de gândire pentru ideologii dezbinați!”

Deputatul Florian Hahn (48 de ani, Uniunea Creștin Democrată – CDU-n.n) a găsit probabil, cuvintele potrivite când a spus cererii PETA:

„Amestecul copiilor în politica cu CO2 este respingătoare!”

Alți politicieni sunt iritați și nedumeriți pentru că Daniel Cox, de la cea mai mare organizație de protecție a animalelor din Germania, PETA, nu se mai oprește în dormitor. Calculele făcute pe seama copiilor cu politica CO2 este respingătoare, mai ales că ei sunt salvatorii climatici ai viitorului, a spus politicianul cultural Dorothee Bär (44 de ani, CSU).

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: