sâmbătă, septembrie 23, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăExterneOficialii ruși, informație care provoacă cutremur: la Nord Stream erau serviciile secrete...

Oficialii ruși, informație care provoacă cutremur: la Nord Stream erau serviciile secrete din SUA!

ZIUA NEWS

Avariile de la Nord Stream au avut loc în zona controlată de serviciile de informații americane, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova.

Incidentele privind scurgerea de gaze la conductele Nord Stream și Nord Stream 2 au avut loc în zona economică specială (SEZ) a Danemarcei și Suediei, care este controlată de serviciile de informații americane, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova. Ea a remarcat că s-a încercat să se definească aceste ape drept neutre.

Aceste țări sunt foarte centrate pe NATO [Danemarca și Suedia] care sunt înţesate cu arme americane, care sunt complet controlate de serviciile de informații americane, a mai spus purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe. Ea a menționat că în această zonă, ‘pe apă, sub apă, aerian și terestru, totul este înţesat cu echipament american’.

Zaharova a reamintit, de asemenea, declarațiile autorităților americane, în special ale președintelui american Joe Biden și ale reprezentantului Departamentului de Stat al SUA, Victoria Nuland, care au declarat anterior, la reuniuni oficiale, că Statele Unite vor pune capăt proiectului Nord Stream, în cazul unei escaladări a ostilităților în Ucraina. Zaharova a subliniat că, de mulți ani, Statele Unite luptau sub toate formele împotriva acestei conducte de gaze.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.ziuanews.ro: https://www.ziuanews.ro/stiri/oficialii-ru-i-informa-ie-care-provoac-cutremur-la-nord-stream-erau-serviciile-secrete-din-sua-1572702

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: