joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăPoliticăPREȘEDINTELE POLONIEI ÎI ACUZĂ PE ȘEFII DE STAT ȘI DE GUVERN DIN...

PREȘEDINTELE POLONIEI ÎI ACUZĂ PE ȘEFII DE STAT ȘI DE GUVERN DIN UE DE „MÂNDRIE, AROGANȚĂ ȘI DISPREȚ”, AVÂND ÎN VEDERE REZULTATUL ALEGERILOR ITALIENE!

KAREN SMITH

Președintele Andrzej Duda a condamnat reacțiile multor politicieni europeni la victoria Georgiei Meloni în alegerile generale din Italia

La candidata de ultraderecha Georgia Meloni se perfila como primera  ministra de Italia - El Sur Acapulco suracapulco I Noticias Acapulco  Guerrero

Dreapta italiană a câștigat o victorie clară la alegerile parlamentare de weekendul trecut din Italia: partidul Frații Italiei a Georgiei Meloni a primit 26% din voturi. Meloni ar putea fi acum numită noul prim-ministru al Italiei.

Macron nombra primera ministra a Elisabeth Borne, tras la dimisión de Jean  Castex | Economía | Cinco Días

Rezultatul alegerilor din Italia nu a fost bine primit de principalii politicieni din UE, precum Ursula von der Leyen și prim-ministrul francez, Elisabeth Borne. Într-un interviu acordat televiziunii franceze, premierul francez a spus că va monitoriza noul guvern italian, pentru a vedea dacă drepturile omului și valorile precum dreptul la avort sunt respectate.

Președintele polonez Andrzej Duda a comentat aceste reacții pe rețelele de socializare.

Ce expresie a complexului de superioritate, trufie, aroganță și dispreț față de procesul democratic, să spunem despre un rezultat electoral într-o altă țară provocat de lumea ei: „Au câstigat persoanele echivocate. Ai făcut o alegere proastă! Trebuie să luăm această țară și autoritățile sale de gât!”, a scris președintele Poloniei, într-o postare emoționantă.

După cum am scris alaltăieri, mulți politicieni conservatori și mass-media europene importante văd rezultatele alegerilor generale italiene ca pe o lovitură severă pentru instituția europeană.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE https://invictuswebmedia.com/:https://invictuswebmedia.com/2022/09/28/presedintele-poloniei-ii-acuza-pe-sefii-de-stat-si-de-guvern-din-ue-de-mandrie-aroganta-si-dispret-avand-in-vedere-rezultatul-alegerilor-italiene/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: