joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăPoliticăSe pregătește o schimbare de regim la Kiev?

Se pregătește o schimbare de regim la Kiev?

„O juntă va înlocui un clovn”!

by FLUX24

Țările occidentale îl consideră pe Comandantul șef al Forțelor Armate ucrainene, Valery Zaluzhny, ca un potențial candidat la președintie, a declarat marți, 27 septembrie, președintele mișcării We Stand with Russia, Vladimir Rogov.

„În ultimul timp, l-am văzut pe comandantul-șef ucrainean Zalujni, apărând mai des în mass-media occidentală”, a scris Rogov pe Telegram, comentând fotografia lui Zalujni de pe coperta revistei Time din SUA. „De fapt, occidentalii îi explică lui Zelensky că nimeni nu este de neînlocuit. În caz contrar, o juntă va înlocui un clovn. Va fi o juntă adevărată, nu una abstractă”, a spus Rogov, adăugând: „Această situație nu se potrivește lui Zelensky”.

În opinia sa, „elita ucraineană este foarte conștientă de tendință”, motiv pentru care, la sfârșitul primăverii, „funcționarii, parlamentarii și judecătorii au început să ajute activ anumite brigăzi ale Forțelor Armate ucrainene”. „Ei cred că vor fi răsplătiți atunci când regimul se va schimba”, a adăugat Rogov.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flux24.ro: https://flux24.ro/se-pregateste-o-schimbare-de-regim-la-kiev-o-junta-va-inlocui-un-clovn/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: