joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăExterneSpionii ucrainieni, dezvăluiți pe Net!

Spionii ucrainieni, dezvăluiți pe Net!

by FLUX24

Grupul de hackeri RaHDlt, din Rusia, a postat pe site-ul ”Nemezida” datele a peste 1.500 de agenți ai Serviciului de Informații Externe al Ucrainei (SVR), informează agenția RIA Novosti.

Sursele RIA Novosti din cadrul organelor responsabile cu aplicare legii, au confirmat că informațiile sunt actuale. Este vorba, în special, de datele repezentanților serviciilor de informații care activează sub acoperire în ambasadele a circa 20 de țări. Pe listă figurează atât Statele Unite, Franța, Italia, Germania, Polonia, ca țări care susțin activ Ucraina, cât și state care ocupă o poziție mai reținută, precum Azerbaidjan, Argentina, Ungaria, Grecia, Irak, Africa de Sud, Tadjikistan și altele.

În plus, hackerii au dezvăluit datele agenților de informații ucraineni care lucrează în reprezentanțele ONU, UE și NATO, desecretizând, de asemenea, peste 40 de locații ale subunităților SVR al Ucrainei, inclusiv o instituție de învățământ secretă.

După cum au explicat hackerii, ei au obținut acces la bazele de datele ale Ministerului de Externe și ale Serviciului de Informații Externe ale Ucrainei, le-au comparat și au identificat potrivirile de date.

Grupul RaHDlt a lansat și până acum în spațiul public informații referitoare la agenții serviciilor speciale ucrainene. În iunie, ei au publicat datele a 700 de angajați ai Serviciului de Securitate al Ucrainei, iar la începutul lunii iulie, pe cele ale Direcției Principale de Informații (GUR) a Ministerului Apărării al Ucrainei și persoanelor care au legătură cu această structură. La începutul operațiunii militare speciale din Ucraina, grupul a spart simultan toate cele 755 de site-uri guvernamentale ucrainene.

Datele obținute au fost publicate pe site-ul ”Nemezida”, unde sunt adunate diferitele caracteristici ale angajaților GUR – printre aceștia se regăsesc dependenți de droguri, condamnați pentru jaf, tâlhărie, trafic ilegal de arme și narcotice, pentru furt din apartamente, pentru vătămare corporală gravă și viol.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flux24.ro: https://flux24.ro/spionii-ucrainieni-dezvaluiti-pe-net/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: