joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăSocialSUTE DE MILIOANE DE LA GUVERN, PENTRU SODEXO PASS!

SUTE DE MILIOANE DE LA GUVERN, PENTRU SODEXO PASS!

ÎN LOC DE BANI, OAMENII DIN AUSTRIA PRIMESC VOUCHERE DE LA FIRMA DE CASĂ A GUVERNULUI NEHAMMER!

DOAR EXPEDIEREA VOUCHERELOR ÎI COSTĂ PE CONTRIBUABILI 6 MILIOANE DE EURO!

PRINCIPALUL SUSPECT ÎN ACEASTĂ AFACERE CU IZ PENAL ESTE MINISTRUL CLIMEI ȘI ENERGIEI, LEONORE GEWESSLER, DE LA PARTIDUL VERDE!

Bonusul climatic are scopul de a reduce, oarecum, povara inflației pentru cetățeni. Unul dintre cei mai mari beneficiari este compania Sodexo. Ea încasează foarte mulți bani, din două părți.

Oamenii contactează publicația krone.at în fiecare zi, fiindcă nu înțeleg de ce nu primesc bonusul climatic transferat în contul lor, deși datele lor sunt stocate la FinanzOnline. În schimb, ei primesc cei 500 de euro sub formă de vouchere. Potrivit ministerului Climei, Leonore Gewessler, de la Partidul Verde, 1,2 milioane de oameni vor primi o astfel de scrisoare RSa până la jumătatea lunii octombrie, fiecare cu zece vouchere Sodexo, în valoare de 50 de euro fiecare. După cum s-a mai publicat, numai trimiterea acestor vouchere îi costă pe contribuabili în jur de șase milioane de euro. Poate, va fi interesat de această afacere și Parchetul Anticorupție! Fiindcă prea miroase a contract cu dedicație și para-ndărăt!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: