joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăȘtiință și TehnologieTesla va lansa robotul Optimus, despre care Musk spune că va putea...

Tesla va lansa robotul Optimus, despre care Musk spune că va putea lucra în casă și va întreține relații sexuale!

REDACȚIA

Tesla va prezenta în data de 30 septembrie, în cadrul unui eveniment intitulat „AI Day” („Ziua Inteligenței Artificiale” – n.r.), primul prototip al robotului umanoid Optimus, a cărui producție ar putea demara anul viitor, scrie Libertatea, citând Agenția Reuters. Numele său este o aluzie la robotul Optimus Prime, din seria de filme SF Transformers. Acesta se putea transforma din mașină în robot și invers.

Conform unor surse Reuters, tot mai multe ședințe legate de robot au loc în cadrul companiei. Visul lui Musk Musk spunea pe 6 aprilie, la TED Talks că, pe termen lung, roboții vor putea fi folosiți în case. Aceștia ar urma să facă cina, vor tunde iarba, vor avea grijă de bătrâni și chiar vor putea deveni parteneri sexuali pentru oameni. Conform lui Musk, robotul va face, inițial, sarcini periculoase sau plictisitoare pentru oameni, precum mutarea de piese în interiorul fabricilor.

El a recunoscut că roboții umanoizi nu sunt îndeajuns de inteligenți pentru a funcționa în lumea reală, fără instrucțiuni specifice. Dar speră că Tesla își poate folosi expertiza acumulată în sectorul inteligenței artificiale, pentru a produce roboți mai inteligenți, mai ieftini și realizați pe scară largă. Tesla oferă o serie de funcții numite Autopilot și Full Self Drive, pe mașinile sale.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.r3media.ro: https://r3media.ro/tesla-va-lansa-robotul-optimus-despre-care-musk-spune-ca-va-putea-lucra-in-casa-si-va-intretine-relatii-sexuale/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: