marți, iunie 6, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăInvestigațiiThuma cumpără tot: PNL și PSD, Guvern și SRI!

Thuma cumpără tot: PNL și PSD, Guvern și SRI!

CĂTĂLIN TACHE

Da, așa este, ”lovitura” de astăzi este cel mai virulent atac public, și încă unul ”la baionetă”, împotriva ” Omului Președintelui”. Pentru că acesta este statutul de care se bucură, deja prea multă vreme, altfel, atât de discretul politician Thuma Hubert. Și, încă la vârful debilei clase politice românești, a ”hingheritului” mediu de afaceri românesc, ba chiar și în ”lumea bună” a serviciilor secrete. Acolo unde intensa și, implicit, costisitoarea ”legendare operativă”, a făcut ca până și șefii de structuri să se ducă ”pe fenta” unui Thuma Hubert care poate face ce vrea în România zilelor noastre, pentru că  are ”mână liberă”.

Thuma Hubert l-a pus pe Pistol șef la CNAIR, Grindeanu – pe Vizan, la Portul Constanța

De la însuși ”consasul” Klaus Werner Iohannis. Dar și de la celălalt ”consas” germanofil, Eduard Hellvig. Astfel că s-a ajuns în situația deja ridicolă în care, în timp ce șeful Serviciului Român de Informații pozează într-un ”new Ion Iliescu”, ”sărac, dar cinstit”, prietenii săi politici fac bani ”în numele lui”. Mulți bani! Cât de mulți bani vor ei! Pentru că, până acum cel puțin, nici un polițist, procuror sau ofițer de informații nu a îndrăznit să se atingă de ”oamenii președintelui”.

Florin Vizan

De cei care au grijă zi și noapte ca, în tot sistemul să se știe că ”ei și doar ei” conduc, de facto, un Serviciu Român de Informații ai cărui ofițeri sunt deja prea timorați ca să își ridice privirile feciorelnice în fața unui Thuma Hubert căruia directorul politic, Eduard Hellvig, nu îndrăznește să îi refuze nimic. Astfel că, ”lovitura” de astăzi este totodată și o primă ”rangă contrainformativă”, încasată de un Thuma Hubert care, deja, cumpără tot!

În Numele lui Iohannis și Hellvig…

De la filialele Partidulului Național Liberal, bucată cu bucată, și până la cele ale Partidului Social Democrat, prin intermediul noului partener ”contra naturii”politice, Sorin Grindeanu. De la întregi instituții guvernamentale, Agenții și Companii ale statului român, precum CNAIR sau CN Administrația Porturilor Maritime SA Portul Constanța, până la tăcerea complice a ofițerilor SRI. Iată însă că, ghinion, mai sunt și ofițeri de contrainformații care încă nu au uitat că au depus jurământul militar doar în fața statului român și nu a unor politicieni, pe persoană fizică. Fie ei și ajunși președinte al României, director al Serviciului Român de Informații sau președinte al Consiliului Județean Ilfov.

27 septembrie: Alertă de Pistol!

Iar ”Imperiul Thuma” urmează să fie pe deplin ”securizat” pe data de 27 septembrie. Atunci când, dacă această ultimă alertă contrainformativă nu va trezi ”din adormire” și celelalte structuri ale statului român, Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, ar urma să îl ”împământenească” la conducere pe Cristian Ovidiu Cătălin Pistol. ”Stăpânul contractelor”, căruia, chiar însuși ”noul Dumnezeu al sistemului”, liberalul Thuma Hubert, i-a dat ”binecuvântarea” de preluare a mult râvnitei șefii a CNAIR. Și, inclusiv, a contractelor de miliarde de euro care, odată cu impunerea lui Pistol, par a fi fost deturnate unidirecțional către ”falanga italiană”, formată din firmele Astaldi Webuild, Tirrena Scavi Spa și Pizzarotti. ”Reevaluarea” adevăraților jucători de pe piața de miliarde de euro a marii infrastructuri, de către ”omul lui Thuma”, ducând la mișcări radicale, precum șocanta ridicare a licenței ”Reginei Ardealului”, compania orădeană SELINA Grup! Companie cu peste 1.000 de utilaje grele, 5.000 de angajați și un Vasile Blaga, veșnic protector, în spate…

Ecaterina Manolache, ”pariul liberal”

Iar dacă astfel, ”Pistol”-ul lui Hubert și-a permis să îl ”eutanasieze” până și pe ”Buldogul” Vasile Blaga, ca pe un ultim ”maidanez” al protectorilor politici ai firmelor de construcții, se poate înțelege și mai bine de ce președintele CJ Ilfov mizează totul pentru ca, pe 27 octombrie, Cristian Ovidiu Cătălin Pistol să rămână în fruntea CNAIR. Mai ales că, raportul contrainformativ intrat în posesia noastră confirmă și el că ”toate drumurile” contractelor CNAIR din mandatul lui Pistol, duc ”la Roma”! Acolo unde, în Italia, departe de ochii unor procurori DNA, oricum, timorați, ”s-a închis cercul” financiar. Și italienii, chiar dacă nu au dus la bun sfârșit angajamentele asumate și pentru care au fost plătiți cu bani grei, cel puțin, nu au rămas datori la ”cine trebuie”…

Ce bărbat îi poate rezista Ecaterinei…?

NICIUNUL! În frunte cu chiar fostul premier, Florin Cîțu! Cel care, la un moment dat, ar fi făcut orice pentru ca Ecaterina Manolache să nu rămână fără sinecura promisă. Așa că, într-un fel, omenește vorbind, sunt de înțeles și bărbații politici Thuma Hubert și Cristian Ovidiu Cătălin Pistol, că se zbat ca niște lei pentru cariera cu adevărat ”răvășitoarei” Ecaterina Manolache. Strategia președintelui Consiliului Județean Ilfov părând a fi să preia cu totul Partidul Național Liberal! Filială cu filială, începând cu cea a Organizației Sectorului 3. Acolo unde, deja, a fost ”uns” același Pistol, care figurează și în Consiliul de Administrație al OPCOM SA. Astfel că, prin intemediul lui Pistol și Manolache, Thuma pregătește acum trecerea la ”next level” al planului preluării conducerii liberale a întregii Capitale.

Hubert a pus preț ”pe capul” lui Iulian Dumitrescu

Aroganța lui Thuma fiind cu atât mai mare, cu cât acesta nu doar că nu mai dă ”bani la partid”, dar vizează declanșarea unui veritabil ”atac raider” pentru preluarea întregului Partid Național Liberal! Însă, doar după ”execuția” lui Iulian Dumitrescu. Cel transformat în ”țintă vie”, existând informații conform cărora Thuma Hubert deja ar fi pus ”prețul corect” pe capul președintelui Consiliului Județean Prahova!

Grindeanule, ce îți mai place Rolls-ul lui Vizan!

Deci, ascensiunea fulminantă a lui Thuma Hubert se bazează pe varianta de lucru că Klaus Werner Iohannis și Eduard Hellvig i-ar fi dat mână liberă să facă tot ce vrea… Că Partidul Național Liberal deja se predă în mâinile sale, filială cu filială… Plus, sprijinul ”logistic”, deloc de neglijat, al lui Alin Niculaie, în ciuda legendării că acesta și-ar fi separat ”apele politice” de cele ale patronului Oscar Downstream… Plus că nici măcar Partidul Social Democrat nu va mișca în front, după ce Sorin Grindeanu ar fi fost recompensat, pentru duplicitatea instalării lui Pistol la șefia CNAIR, cu conducerea Portului Constanța. Una predată de PNL direct omului lui Grindeanu, Florin Vizan. Spre disperarea a chiar liderilor locali pesediști și liberali deopotrivă, Felix Stroe, Bogdan Huțucă și Mihai Lupu. Acolo unde, din chiar prima sa zi de director, ”nababul” Florin Vizan a venit la birou cu un Rolls Royce despre care inițiații sistemului deja ”cârcotesc” că acesta nu face decât să o scoată la plimbare pentru adevăratul proprietar…

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.national.ro: https://www.national.ro/dezvaluiri/thuma-cumpara-tot-pnl-si-psd-guvern-si-sri-775483.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: