sâmbătă, ianuarie 25, 2025
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăAnalize/Opinii/EditorialeTRĂDĂTORII POPORULUI ROMÂN!

TRĂDĂTORII POPORULUI ROMÂN!

CEI 9 „BANDIȚI ÎN ROBE” AI CURȚII CONSTITUȚIONALE SUNT ACUZAȚI CĂ AU DAT O LOVITURĂ DE STAT!

CĂLIN GEORGESCU ACUZĂ CCR CĂ, PRIN ANULAREA ALEGERILOR PREZIDENȚIALE, SE URMĂREȘTE ÎMPINGEREA ROMÂNIEI ÎN RĂZBOI CU RUSIA ȘI ÎMPIEDICAREA PREȘEDINTELUI ALES AL SUA, DONALD TRUMP, SĂ PREIA PUTEREA!

Atribuții supreme, ce nu pot fi contestate!

Curtea Constituțională a României se compune din nouă judecători numiți pentru un mandat de nouă ani, care nu poate fi prelungit sau reînnoit. Câte trei judecători sunt numiți de către Camera Deputaților, Senat, respectiv de Președintele României. Atribuțiile Curții sunt următoarele:

  1. a) se pronunță asupra constituționalității legilor, înainte de promulgarea acestora;
  2. b) se pronunță asupra constituționalității tratatelor sau a altor acorduri internaționale;
  3. c) se pronunță asupra constituționalității regulamentelor Parlamentului;
  4. d) hotărăște asupra excepțiilor de neconstituționalitate privind legile și ordonanțele, ridicate în fața instanțelor judecătorești sau de arbitraj comercial;
  5. e) soluționează conflictele juridice de natură constituțională dintre autoritățile publice;
  6. f) veghează la respectarea procedurii pentru alegerea Președintelui României și confirmă rezultatele sufragiului;
  7. g) constată existența împrejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcției de Președinte al României și comunică cele constatate Parlamentului și Guvernului;
  8. h) acordă aviz consultativ pentru propunerea de suspendare din funcție a Președintelui României;
  9. i) veghează la respectarea procedurii pentru organizarea și desfășurarea referendumului și confirmă rezultatele acestuia;
  10. j) verifică îndeplinirea condițiilor pentru exercitarea inițiativei legislative de către cetățeni;
  11. k) hotărăște asupra contestațiilor care au ca obiect constituționalitatea unui partid politic;
  12. l) îndeplinește și alte atribuții prevăzute de legea organică a Curții.

Livia Stanciu – milionară în euro, feblețea lui Klaus Johannis!

LIVIA STANCIU
LIVIA STANCIU

Iată ce personaje controversate, numite politic, au ajuns în componența CCR:

  1. Livia-Doina Stanciu – Numită judecător de Președintele României (2016), pentru un mandat de 9 ani. Stanciu. Stanciu67 de ani, a fost președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție din 2009 până în 2016. Este, probabil, personajul cel mai controversat din componența CCR!

Iată ce scrie și publicația impactpress.ro, în 2019, despre feblețea lui Johannis: Declarația de avere depusă, in iunie 2019, de fosta președintă a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Doina Stanciu, actualmente, judecator al Curții Constituționale a României, este absolut frapantă și riscă să provoace interesul inspectorilor ANI cu privire la onestitatea cu care a fost completată. Așadar, iată ce informații dezvăluite în declarația de avere a fostului procuror comunist, care, în perioada 1980-1994, a activat la Procuratura Galați, tind să starneasca exclamații de uimire: În primul rând, suma încasată, în 2018, din pensii si salarii, adică, bani publici: nu mai puțin de 787.817 lei, adică, aproape 170.000 de euro. Aceste venituri sunt formate din salariul de la Curtea Constituțională (283.956 lei), pensie, la care s-au adăugat niște diferențe de bani, conform unor hotărâri judecătorești (454.716 lei), diferențe salariale (19.223 lei), activitate didactică la INM (27.014 lei) și, iarăși, diferențe salariale de la CSM (2.908 lei). Ei, bine, unde s-au evaporat toți acești bani, ne putem întreba, în condițiile în care Livia Stanciu are puși deoparte, într-un depozit BRD, doar 69.326 de lei?! Atât. Inspectorii ANI ar putea presupune că protagonista celui mai mare scandal recent din sistemul judiciar – cazul Mariana Rarinca, femeia condamnată definitiv la 3 ani de închisoare, după ce Livia Stancia a acuzat-o că o șantajează să îi restituie o sumă de câteva mii de euro, luată cu împrumut, cu ani în urmă – a investit banii în diverse proprietăți.Nici această variantă nu se susține, în condițiile în care, conform declaratiei de avere, Livia Stanciu deține un apartament de 57,63 mp, cumpărat de la stat în 1992, o Dacia 1310, fabricata în 1999 și un Matiz E, fabricat în 2003. Așadar, aproape 170.000 de euro, efectiv, “evaporați” din conturile judecătoarei CCR, poate, pe excursii și concedii, poate, pe traiul de zi cu zi, poate, pe bunuri care, cine știe – nu au fost atât de importante încât să fie evidențiate în declarația de avere. O mănușă aruncată inspectorilor de integritate, care pot întocmi un studiu aproape antagonic, bazat pe lumina veniturilor și bezna cheltuielile magistratului de la CCR”.

Tănăsescu și Ciochină – foste consiliere prezidențiale, Stan și Licu – cârpele PSD!

  1. Elena-Simina Tănăsescu – Numită judecător de Preşedintele României (2019), pentru un mandat de 9 ani. Tănăsescu a fost consilier prezidențial între 2015 și 2018. A fost acuzată că a făcut presiuni pentru ca fostul judecător CCR Petre Lăzăroiu să demisioneze.
ELENA TĂNĂSESCU
ELENA TĂNĂSESCU
3. Mihaela Ciochină. Ciochină – 57 de ani, este judecătoare la CCR din mai 2022, după ce a fost numită de președintele Klaus Johannis. A absolvit în 1992 Facultatea de Drept a Universității din București. Între 19 ianuarie 2015 și 11 iunie 2022, a fost consilier al președintelui Iohannis.
MIHAELA CIOCHINĂ
MIHAELA CIOCHINĂ
4. Varga Attila – Varga – 59 de ani, a fost deputat din partea UDMR în legislaturile 1990-2012. Din 2016, a fost numit judecător al Curții Constituționale, numit de Camera Deputaților din partea UDMR.
VARGA ATTILA
VARGA ATTILA
5. Gheorghe Stan – Numit judecător de Camera Deputaților (2019), pentru un mandat de 9 ani. Stan – Stan, 50 de ani, este judecător la CCR din 2019, după ce a fost propus de PSD.  În perioada ianuarie – iunie 2019, a fost procuror-șef al controversatei Secții pentru investigarea infracțiunilor din Justiție.
GHEORGHE STAN
GHEORGHE STAN
  1. Dimitrie-Bogdan Licu – Numit judecător de Camera Deputaților (2022), pentru un mandat de 9 ani. Licu, 54 de ani, a studiat dreptul la Universitatea particulară Spiru Haret din București (1991 – 1995) cu diplomă eliberată de Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Este judecător la CCR din 2022 la propunerea PSD. A fost vicepreședinte al CSM, după care a ocupat pe rând funcțiile de prim adjunct al procurorului general, adjunct al procurorului general, delegat în funcția de procuror general și prim adjunct al procurorului general. În 2015, Bogdan Licu a fost acuzat de plagiatîn teza de doctorat obținută la Academia SRI, sub îndrumarea fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Deliorga – alt instrument al PSD, acuzat de mușamalizarea unor dosare ale politicienilor social-democrați, Scântei – protejata baronilor liberali din Iași!

7. Cristian Deliorga – Numit judecător de Senatul României (2019), pentru un mandat de 9 ani. Deliorga – 67 de ani, ocupă funcția de judecător CCR din 2019, fiind numit de Senat la propunerea PSD. Între 1982 și 2006, a ocupat funcția de procuror în mai multe parchete din județul Constanța. Între 2003 și 2011, a fost membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii. El fost acuzat de mușamalizarea unor dosare de politicieni.
CRISTIAN DELIORGA
CRISTIAN DELIORGA
8. Laura Iuliana Scântei – Numită judecător de Senatul României (2022), pentru un mandat de 9 ani. Scântei, Scântei 48 de ani, este judecătoare la CCR din 2022, la propunerea PNL. Este de profesie notar public. A intrat în Parlament pe listele PNL Iași. Între 2016 și 2022, a fost vicepreședinte al Senatului. Este licențiată în drept la Facultatea de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Este considerată de presă protejata baronilor liberali din acest oraș.
LAURA SCÂNTEI
LAURA SCÂNTEI
Enache – fost parlamentar PSD, cu dosar la Securitate!
9. Marian Enache – președinte al Curții Constituționale – numit judecător de Senatul României (2016), pentru un mandat de 9 ani. Enache, în vârstă de 70 de ani, este președintele CCR din 2022. A fost numit judecător CCR în 2016 de către Senat la propunerea PSD. A fost deputat în mai multe legislaturi, pe listele FSN, PDSR și PSD. Dosarul său la Securitate ar fi fost distrus.
MARIAN ENACHE
MARIAN ENACHE

Potrivit publicației online romania.europalibera.org, „Ei au luat decizia în baza articolul 146, litera F din Constituție, care prevede că CCR „veghează la respectarea procedurii pentru alegerea Preşedintelui României şi confirmă rezultatele sufragiului”. Din comunicatul CCR aflăm că procesul electoral pentru alegerea președintelui României „va fi reluat în totalitate” și că Guvernul urmează să stabilească o nouă dată pentru alegerea Președintelui României. Toți cei nouă judecători ai CCR au votat pentru anularea alegerilor prezidențiale. Dintre aceștia, patru au fost propuși de PSD, trei au fost propuși de către Klaus Iohannis prin Administrația Prezidențială, unul de PNL și unul de UDMR.

Eliminarea Dianei Șoșoacă

Potrivit site-ului Radio France International – https://www.rfi.fr/ro, „Curtea Constituţională a anunţat într-un comunicat oficial că, în urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, a admis contestaţiile formulate de doamna Amalia Bellantoni şi domnul Mihai Gheorghe Ursa şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr.18/D din 3 octombrie 2024 privind înregistrarea candidaturii şi a semnului electoral ale doamnei Diana Iovanovici-Şoşoacă la alegerile pentru Preşedintele României din anul 2024. Instituția spune că decizia a fost luată cu majoritate de voturi, fără a prezenta însă motivele respingerii candidaturii: „Argumentele reținute în motivarea soluțiilor pronunțate de plenul Curții Constituționale vor fi prezentate în cuprinsul hotărârilor, care se vor publica în Monitorul Oficial”. Decizia CCR este definitivă și va fi comunicată Biroului Electoral Central. Curtea Constituțională îl are ca președinte pe judecătorul Marian Enache, ceilalți membri ai Curții fiind Livia Stanciu, Attila Varga, Simina Tănăsescu, Cristian Deliorga, Gheorghe Stan, Mihaela Ciochină, Iuliana Scântei și Bogdan Licu. Decizia a fost luată de CCR cu 5 voturi „pentru” și două „împotrivă”, iar doi judecători au lipsit de la ședință. Cei cinci judecători CCR care au votat pentru admiterea contestației sunt, potrivit  G4Media, Marian Enache (propus de PSD), Bogdan Licu (fost prim-adjunct al procurorului general, susținut de PSD), Attila Varga (propus de UDMR), Cristian Deliorga (fost judecător la Curtea de Apel Constanța, propus de PSD) și Gheorghe Stan (fost șef controversat al Secției Speciale pentru magistrați, propus de PSD)”.

Execuția lui Călin Georgescu prin anularea alegerilor prezidențiale – lovitură de stat!!

Anularea primului tur al alegerilor prezidențiale a explodat în presa din întreaga lume și este considerată o adevărată lovitură de stat și o încălcare flagrantă a democrației și drepturilor omului. Iată ce scrie, în acest sens, site- g4media.ro: „CCR a anulat alegerile prezidențiale cu două zile înainte de turul 2 între Lasconi și Călin Georgescu, după desecretizarea CSAT. Procesul se reia de la zero. Iohannis vrea la Cotroceni până va fi ales noul președinte. Georgescu susține că decizia CCR de a anula alegerile prezidențiale reprezintă „o dictatură” menită să acopere „sistemul oligarhic care dorește să protejeze ceea ce a furat”.

„Curtea Constituțională a României este o Curte mafiotă a României! Pentru că nouă oameni decid pentru 19 milioane de oameni, acest lucru nu este acceptabil. Asta înseamnă lovitură de stat, făcută de statul care este încă la putere în România!” – acuză Călin Georgescu. Acesta acuză faptul că eliminarea sa din cursa prezidențială are ca scop menținerea la putere a actualei clase politice și implicarea României în război împotriva Rusiei.

„Călin Georgescu a prezentat duminică (8 decembrie-n.n) la Realitatea TV o teorie potrivit căreia, din cauza faptului că nu s-a mai desfășurat al doilea tur al alegerilor prezidențiale, președintele Trump nu va mai fi numit președinte al Statelor Unite. Potrivit lui Georgescu, România va intra în război cu Rusia, iar în SUA va fi instaurată starea de urgență. Astfel, președintele Biden va rămâne în funcție, iar Donald Trump, președintele ales, nu va mai fi numit în funcție.

”În acest moment, totul se joacă pe această carte: se dorește băgarea României în război! (…) Sunt informațiile noastre pe culoar american, sunt convins că foarte curând vor fi devaluate în mare parte”, a spus Georgescu la Realitatea TV. El susținea, de asemenea, că duminică dimineața se va prezenta la vot. ”E dreptul nostru să fim mâine în fața secțiilor de vot. Pentru că nu poate să împingă dorința și puterea unui popor Curtea Constituțională. Eu mâine, la ora 8 voi fi în fața secției de votare din Mogoșoaia. Noi suntem în măsură să stăm și să așteptăm să fim convinși că noi trebuie să mergem la vot. Secțiile trebuie deschise!”- a spus Călin Georgescu. Președintele AUR, George Simion a chemat la rândul său, printr-o amplă campanie, ca toți susținătorii săi să se prezinte duminică la secțiile de vot.

Trump și poporul român îl susțin pe Georgescu!

TRUMP ȘI POPORUL ROMÂN ÎL SUSȚINE PE GEORGESCU!
TRUMP ȘI POPORUL ROMÂN ÎL SUSȚINE PE GEORGESCU!

Președintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, și-a exprimat public sprijinul față de Călin Georgescu și a declarat că anularea alegerilor prezidențiale din România ar avea la origine dorința globaliștilor și a rețelei create de George Soros de a păstra controlul asupra României și a Occidentului.

În mod absolut surprinzător, Georgescu a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale și în turul al II-lea, se anunța câștigător detașat în fața useristei Elena Lasconi.

Iată ce dezvăluia Realitatea TV, despre primele rezultate ale secțiilor de votare din străinătate din finala alegerilor prezidențiale: „George Simion a prezentat rezultate preliminare, care indică o victorie clară a lui Călin Georgescu în mai multe secții din Europa:

Secția nr. 350 Napoli: Călin Georgescu 34 de voturi, Elena Lasconi 3 voturi

Secția nr. 457 Savona: Călin Georgescu 23 de voturi, Elena Lasconi 2 voturi

Secția nr. 415 Cles: Călin Georgescu 20 de voturi, Elena Lasconi 6 voturi

Secția nr. 27 Courneuve: Călin Georgescu 27 de voturi, Elena Lasconi 6 voturi

Secția nr. 390 Piacenza: Călin Georgescu 44 de voturi, Elena Lasconi 10 voturi

Secția nr. 229 Dortmund: Călin Georgescu 130 de voturi, Elena Lasconi 37 voturi

Secția din Mannheim: Călin Georgescu 151 de voturi, Elena Lasconi 92 voturi

Secția nr. 267 Rosenheim: Călin Georgescu 64 de voturi, Elena Lasconi 26 voturi

Aceste rezultate, susține Simion, arată de ce procesul electoral a fost oprit brusc.

Într-un comunicat emis de AUR, se afirmă că anularea alegerilor ar fi parte a unei strategii orchestrate de Klaus Iohannis pentru a-și menține influența. „În loc să părăsească Palatul Cotroceni pe 23 decembrie, Iohannis își prelungește mandatul pentru a desemna un nou premier”, se arată în comunicat. Conform unor surse politice, rezultatele inițiale din Diaspora indicau un scor de 65% pentru Călin Georgescu și 35% pentru Elena Lasconi, înainte ca procesul electoral să fie suspendat. Simion a concluzionat cu o întrebare retorică: „Înțelegeți acum de ce s-a luat această decizie controversată a CCR?” Situația continuă să genereze controverse, iar decizia CCR este contestată atât de liderii politici, cât și de o parte a societății civile, care cere explicații suplimentare privind anularea procesului electoral. O muțenie apăsătoare, în loc de răspunsuri edificatoare pentru poporul român și întreaga lume democratică, spun totul despre decizia șantajabililor numiți politic de la Curtea Constituțională.

Florin Cuc

 

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii