miercuri, mai 31, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăSănătateVaccinurile COVID contaminează laptele matern cu ARNm!

Vaccinurile COVID contaminează laptele matern cu ARNm!

Potrivit publicației epochtimes.com,uUn nou studiu publicat în rețeaua JAMA, concluzionează că ARNm din vaccinurile COVID poate fi transmis, în cantități mici, prin laptele matern. Autorii studiului au examinat 11 „femei care alăptează”, după ce au primit fie injecțiile cu ARNm Pfizer, fie Moderna. Nouă dintre ele erau albe, una, neagră și una, asiatică. Cinci dintre participante „aveau ARNm de vaccin detectabil, în laptele matern”.

Trei dintre ei au primit vaccinurile Pfizer și două, de la Moderna. Mamele, cu vârste cuprinse între 22 și 37 de ani, s-au vaccinat între 4 și 25 de săptămâni de la naștere.

Autorii studiului au folosit o tehnică numită reacție cantitativă în lanț de transcriptază inversă-polimerază, în 2 etape.

Publicarea studiului a venit ca o surpriză pentru dr. Christiane Northrup, un fost membru al Colegiului American de Obstetricieni și Ginecologi.

„Când un grup dintre noi a început să vadă probleme de sângerare neobișnuite și uneori, severe, la femei și copii, doar din cauza celor cărora li s-au injectat vaccinuri COVID, am lansat un efort numit My Cycle Story – o bază de date pentru a colecta poveștile și datele de la femei care au fost afectate negativ”, a declarat Northrup pentru The Epoch Times.

„În ciuda faptului că avem cercetători și oameni de știință de talie mondială implicați în grupul nostru, rezultatele cercetării noastre au fost refuzate, în mod repetat, de reviste de specialitate, cum ar fi British Medical Journal. Așa că am fost foarte surprinși de faptul că acest studiu, care îndeamnă la prudență cu privire la efectele vaccinurilor cu COVID asupra laptelui matern, a reușit să fie publicat într-un astfel de jurnal medical cumareaudiență”, a adăugat Northrup. În cei 3 ani anteriori lunii martie, JAMA  a avut cel mai citat articol și a fost gazda a 20 din primele 50 de articole din domeniul revistelor de medicină generală, cu acces deschis.

Este sigur sau nu?!

Rezultatele studiului au arătat că au fost detectate între 1,3 picograme pe mililitru (pg/mL) și 16,78 pg/mL de ARNm de vaccin. Limita de detecție a fost de 1 pg/mL.

Un picogram este o trilionime dintr-un gram, iar un gram este aproximativ 1/30 dintr-o uncie.

Dr. Nazeeh Hanna, autorul principal al studiului, a declarat pentru The Epoch Times, prin e-mail că „Este cel mai probabil, sigur, după vaccinarea mamei. Cu toate acestea, pentru a fi precaut, nu alăptați două zile după vaccin și apoi reveniți la normal.”

Viki Male, un imunolog, a scris pe Twitter cu privire la studiu că „concentrația maximă este de 0,1 părți per miliard” și „Acest lucru este aproximativ echivalent cu o singură lacrimă într-o piscină olimpică.

„Nu aș fi îngrijorat de acest lucru, dar autorii notează că oricine ar putea prefera să fie „prudente” timp de 48 de ore după vaccinare”, spune ea, pe o altă postare pe rețelele sociale.

Dr. James Thorp, un expert în medicina maternă-fetală, a comentat pe larg studiul.

„Chiar și cantități mici de ARN mesager, ar putea avea ramificații semnificative asupra nou-născutului și ar putea fi amplificate de sistemul imunitar. Aceasta este o scuză extrem de proastă și încearcă să minimizeze implicațiile acestei constatări. Elaborarea unui astfel de studiu la 20 de luni după ce au impus vaccinul asupra femeilor însărcinate și mamelor care alăptează, este inacceptabilă și reprezintă o încălcare majoră a științei!”, a declarat Thorp pentru The Epoch Times.

„Impactul e real!”

Hanna a subliniat că „impactul real este ceea ce s-a afirmat în discuție”, referindu-se la următorul paragraf:

„Aceste date demonstrează, pentru prima dată, după cunoștințele noastre, biodistribuția ARNm-ului vaccinului COVID-19 către celulele mamare și capacitatea potențială a EV-urilor tisulare (veziculele extracelulare) de a împacheta ARNm-ul vaccinului, care poate fi transportat la celule îndepărtate. S-a raportat puțin despre biodistribuția și localizarea nanoparticulelor lipidice în țesuturile umane, după vaccinarea ARNm COVID-19. La șobolani, până la 3 zile după administrarea intramusculară, au fost detectate niveluri scăzute de ARNm de vaccin în țesuturile inimii, plămânilor, testiculelor și creierului, indicând biodistribuția tisulară. Noi speculăm că, în urma administrării vaccinului, nanoparticulele lipidice care conțin ARNm al vaccinului, sunt transportate către glandele mamare pe căi hematogene și/sau limfatice”, se arată în studiu.

Thorp a comentat în continuare: „Studiul raportat în rețeaua JAMA este îngrijorător și o admitere flagrantă a eșecului și vinovăției corupte a CDC și FDA! Trebuie doar să urmezi traseul banilor ( pdf ) pentru a dezvălui corupția CDC/FDA, a altor agenții guvernamentale, a consiliilor de specialitate și a întregului complex medical industrial.”

„Bănuiesc că istoria va reflecta faptul că mulți dintre cei 21 de consilieri FDA care au votat pentru a promova injecțiile cu COVID-19 la copii, nu au reușit să dezvăluie conflicte de interese majore”, a spus Thorp.

La începutul lunii septembrie, The Epoch Times a cerut FDA să furnizeze studii/date pe care FDA le citează pentru a recomanda vaccinurile COVID-19, inclusiv amplificatoare, pentru femeile care alăptează.

FDA a răspuns cu un link către o pagină CDC, care recomandă vaccinurile pentru femeile însărcinate.

Epoch Times a trimis apoi un e-mail de urmărire, în care a întrebat de ce nu și-au actualizat fișa informativă pentru furnizorii de servicii medicale, dacă susțin că este sigur pentru femeile care alăptează, să primească vaccinul. Fișa de informare precizează în continuare că nu sunt disponibile date pentru a determina efectele vaccinurilor COVID asupra sugarilor alăptați sau asupra producției/excreției ușoare.

FDA nu a răspuns la e-mailul de urmărire.

CDC a declarat pentru The Epoch Times, prin e-mail, pe 30 august, că: „Vaccinarea COVID-19 este recomandată  persoanelor care sunt însărcinate , care alăptează, care  încearcă să rămână însărcinate acum sau care ar putea rămâne însărcinate în viitor. În plus, toți cei care sunt eligibili, inclusiv femeile care sunt însărcinate, care alăptează, care încearcă să rămână însărcinate acum sau ar putea rămâne însărcinate în viitor, ar trebui să primească o  vaccinare de rapel  și să fie la curent cu vaccinurile lor COVID-19. Dacă aveți întrebări despre vaccinare, discuția cu medicul dumneavoastră vă poate ajuta, dar nu este obligatorie.”

Guvernul Marii Britanii a  declarat în august că vaccinurile împotriva COVID-19 nu trebuie utilizate la mamele însărcinate și care alăptează.

Consiliul Mondial pentru Sănătate a cerut interzicerea vaccinurilor și un moratoriu la nivel mondial asupra vaccinului COVID-19 la toți pacienții, în special în timpul sarcinii și la mamele care alăptează.

„Este o axiomă a medicinei, că nu se oferă niciodată femeilor însărcinate sau care alăptează, vreun medicament sau terapie nou care nu a fost testat temeinic de-a lungul multor ani. A da femeilor însărcinate sau care alăptează o injecție rapidă pentru o infecție cu o rată de supraviețuire de 99% contravine bunului simț”, a mai spus Northrup.

Epoch Times a contactat Pfizer, Moderna, FDA și CDC pentru comentarii.

TEXTUL DE MAI SUS REPREZINTĂ O TRADUCERE A UNUI ARTICOL DE PE https://www.theepochtimes.com/: https://www.theepochtimes.com/covid-vaccines-contaminate-breastmilk-with-mrna-jama-study_4757809.html?

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: