joi, iunie 1, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăInvestigațiiVaccinurile împotriva COVID-19 nu au funcționat, așa că CDC a schimbat definiția...

Vaccinurile împotriva COVID-19 nu au funcționat, așa că CDC a schimbat definiția „vaccinului”!

Oficialii din sănătatea publică au rescris regulile, iar companiile au profitat de pe urma pandemiei

La începutul anului 2020, când publicul a aflat pentru prima dată că un nou virus virulent îmbolnăvește oamenii în China și în întreaga lume, era logic să se instituie măsuri de sănătate publică, pentru a se proteja împotriva acestuia.

Dar, în loc să încurajeze medicii și oamenii de știință să caute modalități de tratare a virusului și modalități de a ține oamenii bolnavi departe de oamenii sănătoși, așa cum s-a făcut în timpul  altor pandemii din istoria umanității moderne, autoritățile guvernamentale i-au împiedicat, în mod activ, pe medici, să trateze pacienții.

Companiile de tehnologie au cenzurat rapidmedicii care discutau online, peplatformele de socializare, despre  opțiuni de tratament potențial eficiente,  iar dezbaterea științifică a fost redusă la tăcere.

În loc de discuții deschise și sincere despre eficacitatea măsurilor preventive și diferitele opțiuni de tratament, lumii i s-a spus că singura cale de ieșire din criza coronavirusului de la Wuhan este vaccinarea în masă. Dacă publicul ar înțelege că există opțiuni pentru tratarea COVID-19 și că infecția a fost ușoară la peste 99% dintre persoanele care au contractat-o, nu ar fi la fel de motivați să facă un vaccin.

Fiind o persoană născută și crescută în China, eu, Joe Wang, am văzut direct cum Partidul Comunist Chinez (PCC) conduce o mașinărie bine unsă, controlând fiecare aspect al vieții oamenilor, nu pentru binele țării, ci pentru câștigul personal al membrilor de partid. Și în Occident, pornind de la manualul PCC , unii și-au dat seama rapid că ar putea valorifica frica umană și pot transforma pandemia într-o  oportunitate de profit. PCC a folosit COVID-19 ca încă o modalitate de a extinde controlul autoritar, ceea ce nu a fost surprinzător. Dar și țările occidentale au armat frica oamenilor, pentru a dezvălui un control fără precedent asupra libertății oamenilor.

Profiturile, mai presus de oameni!

Frica, se pare, este mai contagioasă decât orice infecție. O apocalipsă iminentă – sau în curs de desfășurare, vinde ziarele, aruncă în aer platformele de social media și poate fi transformată într-un câștig financiar uluitor.

Potrivit Forbes, 493 de oameni au devenit miliardari în 2021. China a bifat 205 dintre aceștia. Statele Unite, pe locul doi, au avut doar 98. 61 dintre cei mai noi miliardari ai lumii erau din domeniul sănătății, printre aceștia se număra și un miliardar italian, a cărui familie face flacoanele de sticlă pentru vaccinurile COVID-19; un medic indian al cărui lanț de spitale și-a dublat stocul, atunci când și-a mutat atenția către COVID-19; co-fondatorul BioNTech, compania germană care a colaborat cu Pfizer pentru a-și produce vaccinul; precum și CEO-ul gigantului farmaceutic Moderna din SUA.

„Doctorul te va minți acum!”

Așadar, când Jerry Daniels, fondatorul Brothers Media Group, a deschis o discuție, în timpul Conferinței de acțiune politică conservatoare (CPAC) din Dallas, în august, cu ideea că „COVID are totul de-a face cu marketingul”, pentru o sesiune intitulată „the doctor – Will lie to You Now,” nu este surprinzător că, practic, întreaga audiență dădea din cap, în acord cu el.

„Ce ar trebui să facă marketingul?” a continuat Daniels. „Ar trebui să influențeze oamenii să ia măsuri și să facă ceva.”

Și o mare parte din munca sănătății publice este „comunicarea”, adică marketingul comportamentelor pe care eidoresc ca publicul să le adopte.

În cazul COVID-19, acțiunea pe care oamenii au fost cel mai influențați să o întreprindă, a fost ca aceștia să se vaccineze. Campania de marketing în jurul vaccinurilor COVID-19 a fost atât de eficientă încât, până la 29 august, peste 12,6 miliarde de vaccinuri au fost puse în brațele oamenilor din întreaga lume.

Având în vedere numărul tot mai mare de dovezi științifice care arată destul de clar că vaccinurile nu funcționează pentru a opri răspândirea SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, precum și a sutelor de studii și mărturii clinice care arată că vaccinurile pot avea consecințe grave și chiar devastatoare asupra sănătății, în special, pentru tineri , faptul că atât de mulți oameni continuă să le accepte, este derutant. Acesta este, potrivit lui Daniels, un triumf al marketingului.

Vaccinul nu funcționează, așa că definiția a fost schimbată!

Timp de aproape 15 ani, din noiembrie 2007, până în august 2021, definiția de lucru a „vaccinului”, a Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) a fost: „Un produs care stimulează sistemul imunitar al unei persoane, pentru a produce imunitate la o anumită boală, protejând persoana respectivă de boală. Vaccinurile sunt de obicei administrate prin injecții cu ace, dar pot fi, de asemenea, administrate pe gură sau pulverizate în nas.”

Dar în septembrie 2021, potrivit lui Daniels, autoritățile de sănătate publică din SUA au schimbat definiția „vaccinului”.

Noua definiție, pe care cititorul curios o poate găsi sub titlul „Bazele vaccinului” pe  BAM-ul CDC – Pagina web Body and Mind, o resursă la clasă pentru profesori, a fost schimbată astfel: „Un preparat care este folosit pentru a stimula răspunsul imun al organismului împotriva bolilor. Vaccinurile sunt, de obicei, administrate prin injecții cu ace, dar unele pot fi administrate pe gură sau pulverizate în nas.”

CDC a șters o parte cheie a definiției vaccinurilor. Nu veți mai găsi nicăieri pe site-ul său afirmația că un vaccin „stimulează sistemul imunitar al unei persoane pentru a produce imunitate la o anumită boală, protejând persoana de boală”. Cu toate acestea, un document din 2015 al Organizației Mondiale a Sănătății ( pdf ) citează definiția anterioară a vaccinului CDC.

Fotografie Epoch Times
(Diapozitivul nr. 4 din „Modulul 2: Vaccinuri și medicamente”, o prezentare a Centrului Colaborator al Organizației Mondiale a Sănătății pentru Advocacy și Training în Farmacovigilență, în Accra, Ghana, în perioada 7-18 septembrie 2015.)

Vaccinurile COVID-19 nu produc imunitate care protejează persoanele care sunt vaccinate împotriva îmbolnăvirii. Acest fapt ar fi trebuit să determine CDC și orice altă autoritate sanitară din lume să oprească programul actual de vaccinare și să lucreze suplimentar, pentru a crea un vaccin mai bun, mai eficient și mai sigur.

Dar, în schimb, CDC lucrează din greu pentru a înșela poporul american susținând că misiunea acestor vaccinuri nu a fost niciodată să oprească răspândirea coronavirusului.

Sunt cu adevărat vaccinuri?!

Trei medici au participat la conferința CPAC din Dallas pe 5 august: Dr. Robert Malone, Peter McCullough și Brooke Miller.

Potrivit lui Malone, este foarte problematic să numim „vaccinuri” oricare dintre injectabilele utilizate în prezent împotriva SARS-CoV-2.

Termenul „vaccin” se referă, în mod tradițional, la un produs care oferă „protecție profilactică împotriva unei boli infecțioase”, a spus Malone, un medic și cercetător care a făcut parte din echipa care a dezvoltat tehnologia ARNm, utilizată în mai multe mărci de injecții cu COVID-19.

„Acum avem documentație clară că aceste produse nu protejează împotriva infecției, replicării sau răspândirii virusului, iar cei multi inoculați au, de fapt, perioade mai lungi de infecție.”

Injecțiile cu COVID-19, a spus Malone, nu îndeplinesc criteriile pentru a fi puteanumite vaccinuri!

„Dezacordul este metoda prin care facem progrese științifice”, a spus McCullough, un cardiolog care și-a exprimat public îngrijorările cu privire la siguranța vaccinurilor.

Miller, un medic de familie cu sediul în Virginia, a spus că a simțit o presiune enormă pentru a nu vorbi deschis despre preocupările sale cu privire la siguranța vaccinului și nici măcar să nu pună întrebări despre ceea ce spuneau oficialii guvernamentali din domeniul sănătății despre siguranța, eficacitatea și necesitatea vaccinului.

„Frica este, în parte, un model de afaceri!”, a spus Malone. „Trebuie să înțelegeți că CNN generează profit speriendu-ne copiii și speriendu-i pe bătrâni. Este o întreprindere profitabilă. Îi spunem „porno de frică”.

Dar poate întrebarea lui Daniels a fost cea care a rezonat cel mai mult la noi.

„De ce dracu’ le dăm în continuare un „jab” genetic oamenilor, când știm că îi ucide la rate record?!” a intrebat el, retoric. „Unde este sensul în asta?”

Opiniile exprimate în acest articol sunt opiniile autorului și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale The Epoch Times. Epoch Health salută discuții profesionale și dezbateri amicale. Pentru a trimite un articol de opinie, vă rugăm să urmați aceste instrucțiuni și să trimiteți prin formularul nostru de aici: https://www.theepochtimes.com/submission-guidelines_4553495.html

TEXTUL DE MAI SUS REPREZINTĂ O TRADUCERE A UNUI ARTICOL DE PE www.epochtimes.com: https://www.theepochtimes.com/covid-19-vaccines-didnt-work-so-cdc-changed-the-definition-of-vaccines_4701875.html?utm_source=healthnoe&utm_campaign=health-2022-09-03&utm_medium=email&est=dEqtwKH%2FFZ9heyAV1GNF3m6sVtrd1Jk%2BzpLHgSMVlNxduBGoQHlBlbH6ljzHzXXizBzo

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: