sâmbătă, septembrie 23, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăSportAl treilea aur la canotaj!

Al treilea aur la canotaj!

G.D.

Sportivele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş, campioanele olimpice en titre, au cucerit medaliile de aur la Campionatele Mondiale de la Racice (Cehia), duminică, 25 deptembrie, în proba de dublu vâsle feminin.

Bodnar, care, duminică, a împlinit 24 de ani, şi Radiş şi-au completat astfel palmaresul, care cuprindea titlul olimpic şi cel european în această probă.

Bodnar şi Radiş au condus cursa detaşat, de la un capăt la altul, impunându-se cu timpul de 06 min 47 sec 77/100. Argintul a revenit olandezelor Roos De Jong şi Laila Youssifou (06:51.02), în timp ce bronzul a fost adjudecat de irlandezele Sanita Puspure şi Zoe Hyde (06:52.81).

Cele două sportive au adus, totodată, şi a treia medalie de aur a României la Mondialele de la Racice, după cele obţinute de Ionela Cozmiuc, la simplu vâsle feminin, categorie uşoară (vineri), şi de echipajul masculin de dublu rame, alcătuit din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan (sâmbătă).

Tot duminică, Andrei-Sebastian Cornea şi Cristian-Ionuţ Cojocaru s-au clasat pe locul cinci în Finala C a probei de dublu vâsle masculin (06:30.99).

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.cotidianul.ro: https://www.cotidianul.ro/al-treilea-aur-la-canotaj/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: