MAREA BRITANIE JOACĂ DUR ÎN PROGLEMA IMIGRANȚILOR ILEGALI!

0
42

INVADATORII VOR FI REȚINUȚI ȘI CAZAȚI PE O NAVĂ SUPRAAGLOMERATĂ, APOI, DEPORTAȚI,DACĂ CEREREA DE AZIL LE ESTE RESPINSĂ!

ARTICOL PRELUAT ȘI TRADUS DE PE www.unzensuriert.at

Londra reprimă imigația ilegală: oricine intră ilegal în țară este arestat și dus pe o navă!

În Marea Britanie, un total de 45.000 de migranți ilegali au fost înregistrați în 2022. Spre comparație: în Austria, unde locuiește doar o șapte din locuitorii regatului insulei, au fost 112.272 de solicitanți de azil în aceeași perioadă, adică, de două ori și jumătate mai mulți.

O palmă în față pentru ministrul de interne ÖVP!

Din ianuarie până la sfârșitul lunii iunie, 22.990 de cereri de azil au fost depuse în Austria, în acest an. Extrapolată până la sfârșitul anului, Austria va avea la fel de mulți imigranți ilegali ca Marea Britanie, care este de trei ori mai mare ca suprafață, comparativ cu anul trecut.

Abia vineri, 4 sugust, după cum a raportat unzensuriert.at, , ministrul de Interne al ÖVP, Gerhard Karner, s-a lăsat sărbătorit pentru asta.

Cazare pe barjă

Marea Britanie ia acum cu adevărat măsuri împotriva acaparatorilor ilegali de pământ: oricine intră în țară fără permisiune, va fi arestat și va trebui deportat cât mai repede posibil. Atunci, nu va mai putea solicita azil în Marea Britanie, indiferent de circumstanțele personale.

În plus, guvernul condus de prim-ministrul Rishi Sunak, care este de origine indiană, încearcă să descurajeze imigranții ilegali punând lucrurile în dificultate pentru ei în țară. De luni, 7 august, ilegaliştii sunt găzduiţi pe o barjă.

Mai multă securitate pe continent

500 de bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani așteaptă acum penava „Bibby Stockholm” cu trei nivele, din portul orașului Portland din sudul Angliei, pentru decizia în procedura lor de azil.

Cazarea pe navă costă mai puțini bani decât înainte, unde „refugiații” erau adesea cazați în hoteluri. Firmele și proprietarii care au închiriat anterior spațiu de locuit unor persoane ilegale sau le-au angajat ilegal se confruntă acum cu sancțiuni severe: în loc de 1.000 de lire sterline, cazarea fiecărui chiriaș ilegal va costa 10.000 de lire sterline în viitor, iar în loc de 15.000 de lire sterline, angajarea ilegală a unui „refugiat” îi va costa pe contravenienți 45.000 de lire sterline (52.000 de euro) în viitor.

Critică din stânga

Criticile vin din partea organizațiilor de stânga. Procedând astfel, ei joacă întreaga gamă de lamentări: de la pericolul ca ilegalii să fie „retraumatizați”, până la critica la detenție. Când „Bibby Stockholm” era încă folosită ca mijloc de cazare pentru muncitorii din petrol, nu au existat critici din partea organizațiilor de stânga.

Potrivit DPA, organizația pentru drepturile omului Amnesty International se plânge :Se pare că acest guvern va face totul pentru a-i face pe solicitanții de azil să se simtă neprimiți și nesiguri în această țară.