sâmbătă, septembrie 23, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăPoliticăPutin tocmai a declarat război Americii?!

Putin tocmai a declarat război Americii?!

SUA, acuzate oficial că au aruncat în aer conducta Nord Stream1!

ANDREI ȘTEFAN

Liderul de Kremlin acuză oficial SUA de distrugerea gazoductului Nord Stream 1. Patru scurgeri de gaz din conductele Nord Stream 1 şi 2 ce leagă Rusia de Germania prin Marea Baltică, au fost semnalate în această săptămână, în zonele economice exclusive ale Danemarcei şi Suediei.

Vineri, 30septembrie, șeful agenției de spionaj extern din Rusia, Serghei Narîșkin, a spus că Moscova are „materiale” care arată că Occidentul a jucat un rol în scurgerile de gaze din conductele Nord Stream.

Acuză capitalismul care cere economie!

Au distrus conducta de la Nord Stream. E foarte clar cine beneficiază de aceste lucruri. Există sute și sute de baze militare ale NATO. E clar cine beneficiază de aceste incidente.

Actualii parteneri ai SUA știu că de fiecare dată când statele nu agrează ceva, introduc sancțiuni. Și asta se întâmplă peste tot, a declarat Putin la discursul de anexare a regiunilor separatiste.

Această lume capitalistă nu poate hrăni oamenii cu inflație. Politicienii din Vest cer oamenilor să se spele mai puțin, să mănânce mai puțin și apoi dau vina pe Rusia. Dar acest lucru se întâmplă din cauza acțiunilor lor din ultimii ani.

Vor să jefuiască țările de bogăția lor. Modelul neocolonial de astăzi va genera o luptă până la final. Ei nu au nimic de oferit decât de a păstra acest model de jefuire. Astăzi, au trecut la atacuri radicale împotiva valorilor familiei”, a declarat Putin.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.national.ro: https://www.national.ro/stiri-externe/putin-tocmai-a-declarat-razboi-americii-sua-acuzate-oficial-ca-au-aruncat-in-aer-conducta-nord-stream-1-776087.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: