vineri, decembrie 8, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăExterneAnalist militar rus: Ceva decisiv se va întâmpla înainte de 25 decembrie...

Analist militar rus: Ceva decisiv se va întâmpla înainte de 25 decembrie (Crăciunul-n.n)!

Analistul militar Aleksandr Artamonov al holdingului media Pravda.ru, a indicat perioada când vor ajunge pe front cetățenii convocați, prin mobilizare parțială, în rândurile Forțelor Armate ale Rusiei, relatează Ukraina.ru.

În opinia lui Artamonov, persoanele mobilizate nu vor ajunge prea curând pe front, deoarece Rusia nu are obiceiul de a arunca în luptă oameni nepregătiți.

”În proporție de 100%, vor trece cam 3-4 luni. Dacă luăm în calcul modul clasic de pregătire a unui infanterist cu specializări de bază, este nevoie de circa șase luni de zile”, a spus Artamonov.

În următoarele câteva luni, situația în derularea operațiunii speciale din Ucraina, s-ar putea modifica.

”Cred că vom simți diferența. Mizez pe faptul că primele câteva schimbări în bine se vor produce la sfârșitul lunii noiembrie – începutul lui decembrie, până la Crăciun. Vom începe să simțim, începând cu data de 20 a lunii noiembrie, iar ceva mai decisiv se va întâmpla înainte de 25 decembrie”, a rezumat Artamonov, în câteva cuvinte.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.flu24.ro: https://flux24.ro/analist-militar-rus-ceva-mai-decisiv-se-va-intampla-inainte-de-25-decembrie/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d