sâmbătă, septembrie 23, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăEconomieÎNCHIDEREA MINELOR: MESAJ PENTRU PREMIER!

ÎNCHIDEREA MINELOR: MESAJ PENTRU PREMIER!

Se „atacă” ordonanțele: „Vom face plângeri penale!”

Lumea Banilor

sursa foto: facebook Guvernul României

Aliantț pentru Patrie anunță inițierea procedurilor pentru a bloca toate legile, Ordonanțele și Hotărârile de Guvern „antiromânești, inițiative care continuă să distrugă economia României si viața milioanelor de români”.

Secretarul Genral al APP, Codrin Ștefănescu, precizează că formațiunea politică atacă Ordonanțele privind închiderea minelor în sistem etapizat, „distrugerea mineritului în România, și batjocorirea a zecilor de mii de familii de mineri, care vor rămâne fără locuri de muncă”.

Alianța precizeazî într-un comunicat de presă că, în cazul în care Guvernul nu abrogă Ordonanța lichiăarii mineritului românesc, „vom face plângeri penale împotriva tuturor semnatarilor OUG 108/30.06.2022 și vom solicita în instanță ca aceștia să răspundă și în civil, cu propriile lor averi!”.

Iată anunțul APP:

Astăzi vom ataca Ordonanțele privind închiderea minelor în sistem etapizat, distrugerea mineritului iî România, și batjocorirea a zecilor de mii de familii de mineri, care vor rămâne fără locuri de muncă.

Astfel:

A.P.P. a cerut astăzi Guvernului României, printr-o adresă oficială, să abroge Ordonanța de Urgență nr.108/30.06.2022, privind decarbonizarea sectorului energetic, publicată în M.O partea I, nr. 659/01.07.2022.

A.P.P. a depus și la Avocatul Poporului o adresă oficială, prin care iî solicităm să sesizeze de urgență Curtea Constitutțonală a României, asupra aspectelor de neconstituționalitate în ceea ce privește OUG nr.108/30.06. 2022.
A.P.P., știind că actualul Guvern al României continuă linia obedientă față de Bruxelles și total sfidătoare față de propriul popor român, va depune în Parlament un proiect de lege, prin care va elimina OUG 108/30.06.2022.

A.P.P. reamintește Guvernului României, ca de fiecare dată, că în cazul în care nu abrogă Ordonanța lichidării mineritului românesc, vom face Plângeri penale împotriva tuturor semnatarilor OUG 108/30.06.2022 sș vom solicita în instanță ca aceștia să răspundă și în civil, cu propriile lor averi!”.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.luba.ro: https://luba.ro/inchiderea-minelor-mesaj-pentru-premier-se-ataca-ordonantele-vom-face-plangeri-penale/

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: