marți, iunie 6, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăPoliticăOBSERVAȚIA LUI ORBAN: GUVERNELE CARE SUSȚIN SANCȚIUNILE CONTRA RUSIEI CAD UNUL DUPĂ...

OBSERVAȚIA LUI ORBAN: GUVERNELE CARE SUSȚIN SANCȚIUNILE CONTRA RUSIEI CAD UNUL DUPĂ ALTUL!

BOGDAN TIBERIU IACOB

”Sancțiunile introduse vor provoca pagube uriașe și Europei. De fapt, de la război, deci în jumătate de an, Rusia a câștigat venituri de 158 miliarde euro, din exporturile crescute de energie. Aceasta este mai mult decât veniturile totale anuale din export ale Rusiei pentru 2021. În plus, jumătate din acești bani, 85 miliarde euro, au fost plătiți de țările Uniunii Europene. Se poate spune că sancțiunile au sărăcit poporul european și Rusia nu a căzut în genunchi. Această armă a tras invers, cu sancțiunile, Europa s-a împușcat în picior!” avertizează premierul Ungariei, Viktor Orban, pe Facebook.

”La Bruxelles, în iunie, birocrații au promis că sancțiunile vor aduce sfârșitul războiului. Nici azi nu vedem sfârșitul războiului, iar facturile la energie au crescut foarte mult. Prețurile sancționate la energie nu sunt în scădere și sunt foarte greu de gestionat întreprinderile europene. Așteptăm alegeri, toată Europa așteaptă un răspuns de la Bruxelles la întrebarea, cât timp vom mai face asta. Dacă asta continuă, toată Europa se va scufunda. Este timpul să fim sinceri cu prietenii noștri americani în legătură cu asta. Până când nu e prea târziu.
Sunt din ce în ce mai mulți oameni furioși în Europa. Birocrații de la Bruxelles trebuie să înțeleagă că nu este posibil să te joci cu soarta unor economii întregi și a milioane de oameni. Acest lucru este iresponsabil! Și să răspunzi la facturile mari la energie, trimițându-le la Moscova, este un act dureros și ofensator. Nu e de mirare când oamenii, simțindu-se furioși și păcăliți, înlocuiesc guvernele țărilor care susțin sancțiunile, unul după altul” mai spune liderul ungar. (B.I.)

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.inpolitics.ro: https://inpolitics.ro/observatia-lui-orban-guvernele-care-sustin-sanctiunile-contra-rusiei-cad-unul-dupa-altul_1838375411.html

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: