sâmbătă, septembrie 23, 2023
No menu items!
Cotidian al Românilor din Austria și de pretutindeni!
AcasăSănătateRadiația electromagnetică 5G reprezintă un pericol mortal!

Radiația electromagnetică 5G reprezintă un pericol mortal!

Scris de ZIUANEWS

Potrivit doctorului în fizică de la Universitatea din Manchester din Marea Britanie și directorului de cercetare al Fundației Naționale elene de cercetare, Alkiviadis K. Kefalas, frecvențele tehnologiei 5G afectează concentrația de radicali liberi în celule și, prin urmare, metabolismul și absorbția oxigenului.

Dr. Alkiviadis Kefalas spune:

„Teza conform căreia radiația electromagnetică nu are suficientă energie pentru a rupe legăturile chimice este pseudoștiințifică și este invocată doar de semi-docți și vicleni, în scopuri egoiste. Radiația cu microunde poate rupe legăturile chimice, printr-un mecanism complex, pe care numai oamenii de știință specializați îl înțeleg, și, cu siguranță, nu autorii „Farselor”.

După cum explică omul de știință grec, care este cunoscut și documentat cu mii de publicații științifice în reviste științifice internaționale de renume, radiațiile cu microunde sparg legăturile chimice ale ADN -ului / ARN-ului.

„De exemplu, radiația microundelor distruge virușii, lucru cunoscut încă din anii 1960″, notează el, citând literatura de specialitate corespunzătoare.

Apoi, citând cercetări publicate în 2015 în prestigioasa revistă „Scientific Reports Nature”, el subliniază că radiația microundelor acumulează energie în celule, în coordonare cu frecvențele auditive ale moleculei.
După cum explică cercetătorul, de fapt, validitatea acestui jurnal este de așa natură încât nu lasă loc de îndoială, în special de către non-experți.

Potrivit profesorului, interacțiunea radiațiilor neionizante (MAI) în sănătatea umană și în mediu este o problemă relativ veche, care a apărut pentru prima dată în activitatea de cercetare a NASA, încă de la sfârșitul anilor 1950.

Cu toate acestea, cercetătorii au crezut că interacțiunea MAI a fost doar termică și, în consecință, se poate stabili un prag mai mic de deteriorare.

„Noi cercetări științifice au arătat că interacțiunea este, în principal, non-termică, adică chimică, deoarece termenul a prevalat, în ciuda faptului că este mai degrabă un termen incorect. Interacțiunea chimică implică faptul că, practic, nu există o limită de siguranță mai mică, astfel încât chiar și radiațiile neionizante, de intensitate foarte scăzută, provoacă daune biologice”, subliniază el.

Fenomenul – după cum spune el – a fost confirmat experimental și poate fi explicat teoretic cu ajutorul teoriei cuantice a câmpului, pe care puțini oameni de știință sunt capabili să o înțeleagă.

„Într-adevăr, frecvențele radiațiilor neionizante din zona microundelor sunt coordonate cu mișcările de rotație ale moleculelor de apă și, prin urmare, sunt absorbite de aceasta. Se știe, dar nu mulți cercetători, că în cazul coordonării microundelor, probabilitatea de absorbție este mai mare decât probabilitatea de emisie, o afecțiune care nu apare, desigur, în regiunea vizibilă și ultravioletă a spectrului electromagnetic”, explică el, adăugând că energia MAI este „stocată” în moleculele de apă, ducând la ruperea moleculelor.

„Recent, a apărut în revista științifică Scientific American, care împreună cu „Nature” sunt cele mai prestigioase reviste științifice din lume, un articol în care poziția documentată este că nu avem niciun motiv să credem că sistemul 5G este sigur!” – arată dl Alkiviadis Kefalas și adaugă:

„În ciuda faptului că sute de experți științifici și profesori din întreaga lume au creat o platformă online completă, legată de efectele periculoase ale radiațiilor electromagnetice neionizante asupra sănătății umane, unde oricine este interesat poate fi informat în mod responsabil și analitic cu privire la datele științifice, organismele de stat din Cipru și Grecia ignoră multitudinea de date ușor accesibile, preferând adoptarea unei poziții extrem de periculoase pentru sănătatea publică.”

„Cele 2.500 de publicații din Parlamentul cipriot și raportul privind moartea unui copil de 5 ani”:

Alkiviadis Kefalas și profesorul emerit de biologie genetică a celulelor și dezvoltării celulare Christos Georgiou au prezentat Parlamentului cipriot 2.500 de articole care demonstrează că radiația electromagnetică 5G a telefoniei mobile, provoacă daune grave sănătății.

De fapt, dr. Kefalas a scris un raport despre Odysseas Theodosiades, un copil în vârstă de 5 ani, din Cipru, care a murit de leucemie, în 2014. În acest raport, Dr. Kefalas demonstrează prin rapoarte științifice că radiația electromagnetică rupe legăturile chimice ale moleculelor – în special ADN -, provocând cancer.

Rapoartele revelatoare ale „Democrației”, cu date de la oameni de știință recunoscuți care evidențiază rolul nefast al radiației 5G și pericolele care pândesc pentru sănătatea populației, au adunat suspiciuni și acuzații, care, însă, nu au fost însoțite de argumentele necesare.

ARTICOL PRELUAT CU ACORDUL EDITORULUI DE PE www.ziuanews.ro: https://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/radia-ia-electromagnetic-5g-reprezint-un-pericol-mortal-1572193

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Spatiu publicitar 300x250

Comentarii

%d blogeri au apreciat: